Сливен

Заместник-областният управител Пепа Генчева подаде оставка

296869425_8529968393696120_5222746190192521106_n.jpg
Заместник-областният управител Пепа Генчева подаде оставка. Това стана ясно от поста и във фейсбук, в който тя посочва че назначаването и за заместник-областен управител на Сливен е било "изненадващо и изискващо огромна жертва":
След първоначален категоричен отказ от моя страна, в крайна сметка приех с чувство, че трябва да поема отговорност към политическата сила, към която принадлежа. Да дам нещо от себе си.
Какво загубих е предмет на моя равносметка.
За шестте месеца на този пост се надявам да съм обърнала фокуса на съгражданите си към ДБ и в частност към ДСБ с работата си.
Недоволни и критици винаги ще има и ако ги няма, това значи, че нещо не е наред.
През този период, не съм провела нито един разговор от служебната мобилна карта и съм ползвала служебен транспорт целево, само в три случая.
На церемонията в град Котел по повод 201 годишнината от рождението на Георги Раковски, при обхода на осемте държавни бази в област Сливен във връзка с настаняването на украински граждани с временна закрила и при участието си на Общо събрание на "Регионално сдружение за управление на отпадъците-Стара Загора".
Не съм злоупотребила с държавен ресурс.
Опитах се да бъда полезна на редица организации, съюзи, сдружения и граждани на областта.
Най-голямото ми удовлетворение е, че успях да стартирам дългогодишен мой проект за изграждане на паметник на Радой Ралин в Сливен.
Времето с което разполагах беше кратко, но независимо от длъжността и позицията, която човек заема, ако милее за родното си място, ще намери начин да бъде полезен.
Работата ми като заместник областен управител беше и моят принос към предстоящите предсрочни парламентарни избори за ДБ-Сливен!
Считам, че дадох всичко от себе си за доброто име на обединението и на ДСБ-Сливен. Сега е ред на други да поемат "щафетата".
Ще помагам и подкрепям с каквото мога за подобаващото представяне на нашата листа.
И накрая, но не последно по значение!
Тук, в Областна администрация Сливен срещнах позитивни и добронамерени хора. Хора, които ме подкрепиха в първоначалния ми шок при постъпването ми при тях, без дори да го осъзнават. Ей така, просто с доброто си отношение към мен.
Благодарна съм, че имах възможност да се запозная и работя със служителите от ОА Сливен!
Бъдете здрави!