Сливен

Водосвет за здраве в Топлофикация Сливен бе отслужен от енорийския свещеник отец Йоан

IMG_2861.JPG

В един от първите работни дни на 2022 година и малко преди големия празник Богоявление в „Топлофикация Сливен- инж. Ангел Ангелов“ бе извършен водосвет с молебен за здраве и благополучие през новата година.

В сградата на предприятието водосветът за здраве и спасение бе отслужен от Йоан, свещеник към Сливенска епархия и предстоятел на храм „Св. Цар Борис – Михаил Покръстител“. Отец Йоан пожела благоденствие и успех на дружеството.

Водосветът бе организиран от Ръководството на „Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов“. На мероприятието присъстваха представители на всички звена в дружеството. Отец Йоан направи обиколка из цялото предприятие по време на водосвета.

“Тази година отбелязваме 53 години от създаването на дружеството! През тези 53 години хиляди български енергетици са се превърнали в част от историята на Централата! Надяваме се именно ние да сме хората, които ще успеем да очертаем модела на работа на „Топлофикация Сливен -инж. Ангел Ангелов“ за следващите 50 години чрез избор на работещ план за зелената трансформация на дружеството! Да си пожелаем една щастлива, успешна и безаварийна 2022 година!“ каза изпълнителният директор на „Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов“ инж. Павлин Костов.

Сливенската топлофикация изпълнява своя социален ангажимент към клиентите си и ще продължи в студените зимни дни да им осигурява сигурно и качествено топлоподаване.