Сливен

Стефан Радев: Ще се борим за категорична победа, но не защото властта ни е самоцел, а за доверието на гражданите и потенциала на Сливен

viber_image_2023-09-16_18-14-24-470.jpg

Днес, 16.09.2023 г., Стефан Радев обяви официално кандидатурата си за следващ мандат като кмет на Община Сливен. Той влиза в надпреварата за предстоящите местни избори от името на ПП ГЕРБ, които ще се проведат на 29 октомври тази година, обяви пред медиите днес Стефан Радев, след като от дясноцентристката партия в Града под Сините камъни регистрираха в РИК своите кандидати за кметове, кметски наместници и общински съветници.

Преди брифинга в местната централа на партията, той даде кратко изявление пред медиите, като изрази благодарност към всички, с които през последните осем години са променяли Сливен.

„ Постигнахме много. Има , с какво да се гордеем. Сливен от „опашкар“ по почти всички показатели, често сега я дават за пример като Община. Но това не ни задоволява. Време е за надграждане. Убеден съм, че екипът, който стои зад мен, е най-добрият за Сливен. Сплав  е от опит, мъдрост, младост и дръзновение, от компетентност, която е много важна за следващите предизвикателства и мощности, които има пред нашата Община. При всички случаи екип от достойни, почтени граждани на Сливен.“, каза Стефан Радев.

Той подчерта, че винаги са били сред хората и сега нека жителите на община Сливен ги очакват по всички квартали в града и малки населени места.

„Има много какво да споделим на хората, но важно е и вие какво ще ни кажете“, се обърна чрез медиите към жителите Стефан Радев. Той очаква споделяния във връзка с виждането на град Сливен какво и как да се променя към по-добро.

Стефан Радев изрази своята убеденост, че само заедно може да се постига качествена промяна за Сливен. За предстоящите местни избори, той подчерта, че от ПП ГЕРБ ще се борят за категорична победа, но не защото властта им е самоцел, а за доверието на гражданите. Кампанията на ПП ГЕРБ ще бъде позитивна и единствено изградена върху диалог и реални аргументи и действия.

„Аз съм от хората, които много вярват в потенциала на Сливен. Доказан е през вековете и съм убеден, че заедно можем да реализираме този потенциал.“, заяви Стефан Радев пред медиите преди брифинга.