Сливен

Пиян шофьор, дрогирана жена зад волана са заловени в Сливен, в Котленско спипаха мъж без книжка да управлява кола

0eaf65106f05684527ee39f7d093aa72.jpg

30-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Пежо“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена тази сутрин на бул. „Г.С.Раковски“ в град Сливен. Пробата за употреба на алкохол е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е образувано бързо производство.

Около 01,45 часа днес е извършена проверка на 28-годишна жена от град Сливен, водач на лек автомобил „Ситроен Берлинго“. Автомобилът е спрян в кв.“Сини камъни“ от полицейски екип при ежедневния контрол по пътна безопасност. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място, е показала положителен резултат. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

Нощният патрулен екип на участък „Градец“, който извършва обход в малките населени места, е установил неправоспособен водач, който системно управлява МПС. В 04,00 часа на 30 ноември в село Градец е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от мъж на 39 години от същото населено място. Полицейските служители установяват, че водачът е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство.