Сливен

Отличие за регионална информационна агенция „Наблюдател“-Сливен

2-1-300x225.jpg

С грамота на Министерството на здравеопазването, подписана от д-р Стойчо Кацаров- Министър на здравеопазването, за проявена висока активност, съпричастност и ангажираност с информационната кампания на Република България за ваксинация срещу COVID-19, беше отличена г-жа Александра Иванова- журналист от регионална информационна агенция „Наблюдател“- гр. Сливен. В интернет сайта на агенцията се публикуват серия авторски интервюта с известни сливенски лекари, които споделят своето виждане за необходимостта от ваксиниране срещу COVID-19.

Грамотата беше връчена в залата на РЗИ-Сливен на 27 септември 2021г. от д-р Петя Балулова –директор на РЗИ-Сливен.

Източник: РЗИ-Сливен

От Редактора на Nabludatel.bg:

Благодаря за наградата на министър Стойчо Кацаров и на д-р Петя Балулова. Благодаря на д-р Даниела Калева, с която започнахме още в началото на годината. Благодаря за доверието на д-р Свилен Станчев, д-р Георги Килограмски и всички останали лекари, които имаха смелостта да застанат с лицата си и без да се притесняват да говорят по всякакви актуални въпроси, свързани с ковидпандемията, последиците от ковид инфекцията, ваксинационната кампания, ковид мерки и т.н. За тях нямаше "неудобни" въпроси. Когато човек силно вярва, че всеки човешки живот си струва и се доверява на науката, това се превръща в негова кауза, а тя е истината и здравето на хората.

Ще продължаваме, доколкото ни позволяват силите и възможностите, да търсим и публикуваме отговори по повод разяснителната информационна кампания относно ваксинацията срещу Covid-19 и други теми, свързани с Ковид инфекцията, противоепидемичните мерки и т.н.

С уважение:

Александра Иванова