Сливен

Общинският координатор на БСП-Сливен Божидар Йорданов напуска редиците на партията

379066023_6603267439767501_5072229493206640244_n.jpg

Още едно знаково име напуска редиците на БСП-Сливен. Младежът Божидар Йорданов умееше да води конструктивен диалог както със съпартийците си, така и с опозицията. Многобройни са доброволческите му дела и инициативи, които бяха надпартийни, а просто човечни. Всичко, като доброволчество, той правеше за Сливен и неговите съграждани. БСП загуби доверието на един усмихнат, добър,умен и сърцат човек. Ето, какво пише той:

Скъпи приятели,
През изминалите десетина дни станахме свидетели на събития в БСП Сливен,които са нелицеприятни!
Член съм на Българската Социалистическа Партия от над 3 години. Младежите са кръвоносната система. Като редови член на БСП винаги съм спазвал и съм се водил от УСТАВА на БСП.
Разграничавам се от своеволията,еднолично налаганите решения,грубо погазване на демократичните правила , мнението на партийните членове,симпатизантите и местните партийни органи от г-жа Корнелия Нинова и Националното ръководство за БСП.
Припомням, че на 2 Септември Общинската конференция на БСП- Сливен подкрепи кандидатурата за кандидат за кмет на Сливен Минчо Афузов. На 10 Септември НС на БСП реши да смени демократично издигнатия кандидат с г-н Кольо Милев.
В началото на седмицата напуснах поста Общински координатор на БСП-Сливен, поради горепосочените причини. Вчера официално напуснах и БСП. Преди всичко аз имам чест и мнение. Няма да позволя някой да ги мачка.