Общество

За четвърти път проява на вандализъм спрямо ОУ "Георги Сава Раковски" в котленското село Пъдарево/ОБНОВЕНА/

viber_image_2023-01-23_09-24-27-746.jpg

За четвърти път проява на вандализъм спрямо ОУ "Георги Сава Раковски" в котленското село Пъдарево. За това информира Председателката на училищното настоятелство Маргарита Радева, която изпрати до "Наблюдател" снимки на счупено стъкло и тухлите, с които е било замеряно. Инцидентът е от тази нощ-22 срещу 23 януари 2023 г.

"Това вече не се търпи. Изглежда, че този, който го прави няма респект дори към полицията и правораздавателните органи. Вече започвам да се страхувам и за себе си", коментира Маргарита Радева.

Това беше свидетелката,  която каза, че вече е време медиите да научат какво се случва в ОУ "Георги Сава Раковски" и как по колата на временно изпълняващия длъжността директор - Хюсеин Моллов се стреля. 

От "Наблюдател" се свързахме с Първолета Мандинска, регионален говорител на ОДМВР-Сливен. По случая от месец октомври 2022 г. РУ-Котел работи. Образувани са досъдебни производства, но по колата на директора Хюсеин Моллов не е било стреляно. Нанесени са други материално щети по автомобила.