Парламентарни избори

Владимир Русев: Благодаря за доверието на всички жители на област Сливен, които на 11 юли ни подкрепиха

Владимир Русев

На тези парламентарни избори от 11 юли ПП "Има такъв народ"-Сливен подобри резултата си с 2000 гласа повече в сравнение с данните от 4 април. С 25,03% ИТН се нареди втора политическа сила в областта със спечелено доверие на 13 948 избиратели. Най- много преференции е получил водачът на листата Владимир Русев - 2113 гласа.

По повод крайния резултат на партията от провеждането на изборите за народни представители на 11 юли в 21 МИР Сливен, Владимир Русев направи следното обръщение:

Изборите приключиха. Резултатите в Област Сливен са налице и тепърва предстои да се направят статистическите, политическите и стратегически анализи. Чисто човешкият поглед на фактите обаче вече изведе своето заключение и то потвърждава максимата, че сам човек не може нищо да постигне. Затова благодаря от сърце на всички жители на Област Сливен за подкрепата и гласуваното доверие!

Продължавам да твърдя, че победата ще настъпи едва тогава, когато оправдаем това доверие. Благодаря на всички членове на секционните избирателни комисии, които посветиха от времето си и свършиха много трудна работа! Благодаря на членовете на РИК - Сливен за добрата организация на изборния процес и съпътстващите го активности! Благодаря на органите на реда, които се постараха максимално, за да опазят вота неприкосновен!

Благодаря на медиите в Сливен за обективното отразяване на предизборната кампания и за стремежа им за опазване на свободата на словото!Благодаря искрено и на цялата областна структура на ПП “Има такъв народ”, на хората от населените места от общините Твърдица, Нова Загора, Котел и Сливен за усилията, себеотрицанието и компромисите, без които кампанията нямаше да има този образ.

Политиката се опита да ни промени, но не й позволихме да го направи. Затова пък ние ще променим нея и то много скоро. Желая успех на всички ви!