Избори

Владимир Мартинов, ДПС: Ние вървим стъпка по стъпка

308482110_842419453796846_1858536908531851106_n.jpg

Интервю с адвокат Владимир Мартинов, втори в листата с кандидати за народни представители на ДПС в 21 МИР Сливен. На финала на предизборната кампания за парламентарни избори 2022 година, ще зададем няколко кратки въпроса на председателя на ДПС-Котел и общински съветник в местния парламент на община Котел.

- Как протича предизборната кампания на ДПС в община Котел, предвид колко срещи в града и по малки населени места бяхте обявили?

Адвокат Владимир Мартинов: Първо искам да пожелая успех на всички кандидати. Сигурен съм, че всеки един от тях има добри намерения и желае да допринесе за по-доброто развитие на община Котел, областта и държавата. Аз не мога да дам оценка. Обществото е оценителят, което след броени дни ще ни избере.

- Очаквате ли подкрепа, г-н Мартинов, от жителите на община Котел?

Адвокат Владимир Мартинов: Да, очаквам. Доколкото знам, има само двама кандидати за народни представители от град Котел. Единият съм аз от листата на ДПС, а другият е колега юрист от ПП. Който иска да ме подкрепи, знае как да го направи. Всички знаят листата на ДПС. Тук живея, работя и инвестирам. Тук са ми всичките приятели.

- Опишете с няколко думи Община Котел с всички населени места и техните жители при положение, че животът ви минава в този район?

Адвокат Владимир Мартинов: Населението в Община Котел е букет от различни етноси. Тук се раждат правилните формули за управление. Тук се роди и ОДС. Лично аз съм чувал почетният председател на ДПС-доктор Ахмед Доган да казва, че Община Котел е барометър за България. Процесът на отслабване на политическа партия ГЕРБ се забеляза много по-рано тук, а чак след това на национално ниво. При най-силният ГЕРБ, жителите на селата Ябланово, Стрелци и Остра Могила отстояха на натиска и направиха промяната. Процесът на отслабване на ГЕРБ тогава най-ясно пролича за мен. И като партия на знаците, ние от ДПС направихме много точни разчети на това явление. Винаги вълната е тръгвала от село Ябланово и надявам се, след няколко месеца на местните избори, отново да тръгне от там. Преди това е най-важно да се спечелят тези избори. Ние вървим стъпка по стъпка.

- Какво бихте направили за община Котел и област Сливен, ако станете народен представител?

Адвокат Владимир Мартинов: Вижте, този въпрос е много несъдържателен. Със сигурност ще използвам всичко, което се открие пред мен като варианти и възможности за по-добър живот и среда за населението от този край. Нямам страхове. Като юрист добре познавам нормативната база и съм сигурен, че ще бъда по-добър депутат от другите. Като човек мога да се самоопределя като прагматик. Всичко, което ще води до по-добри резултати и ще улесни гражданите, бъдете сигурни, че аз ще изляза на трибуната и ще го предложа.

-Благодаря за интервюто.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Интервюто взе Александра Иванова