Избори

Пламен Крумов отказа да бъде народен представител за месец

Пламен Крумов отказа да бъде народен представител за месец

Пламен Крумов отказа да бъде народен представител за месец. Това става ясно от негово обръщение, публикувано на Фейсбук страницата му.

Скъпи приятели,

Цял живот съм водил честни битки. Затова днес искам да бъда максимално искрен към вас.

Благодаря на всички Вас за подкрепата, за доверието и за обичта, която ми показахте на изминалите парламентарни избори. Благодаря и на всички хора, които съм успял да спечеля с целите и задачите, които поех. Благодаря на родното ми село Жельо Войвода – мястото откъдето съм тръгнал към своя професионален път. Млади и стари, познати и непознати – 2298 души на 4 април бяхме един отбор. 2298 души, които ме наредиха на второ място по брой преференции в цяла Сливенска област! Благодаря и на всички от коалицията ГЕРБ – СДС.

Благодаря на всички спортни клубове от Област Сливен. Подкрепата Ви ми дава сила да работя още по-дейно и активно за спорта и всички хора в града. За мен е истинска привилегия да знам, че съм заобграден от толкова много приятели! БЛАГОДАРЯ ВИ!

Искам да уведомя всеки един от Вас, че ще подам заявление до ЦИК и се отказвам от мястото си на народен представител! Като човек, когото познавате, честта, достойнството и принципите са приоритет номер едно за мен! Правя тази стъпка, защото на практика няма да имам възможност да изпълня поетите към вас ангажименти. Спазвайки законовите изисквания, аз трябва да вляза в парламента за един месец, докато министър Десислава Танева се върна като депутат, каквито са обективните очаквания и прогнози. Това ме поставя в невъзможност да помагам на хората от моята област, каквото беше основното ми обещание преди изборите.

Пожелавам успех на избраните народни представители от листата на коалицията ГЕРБ – СДС! Благодаря на всички, които ни подкрепиха!