Рубрика "Дарителството в града на 100-те войводи - в миналото и настоящето"

Обществен дарителски фонд Сливен : Децата страдат най-много по време на война!

=_UTF-8_B_0JrQsNC80L_QsNC90LjRjyDQn9GB0LjRhdC+0LvQvtCz0LjRh9C90LAg0L_QvtC00LrRgNC10L_QsA==_= =_UTF-8_B_LmpwZw==_=.jpg

Обръщаме се с апел към всички благодетели отново да покажат своята съпричастност към пострадалите от войната и да ни помогнат да съберем необходимата сума за 21-дневна психорехабилитационна програма за 25 украински деца, изгубили родителите си.

Програмата за рехабилитация ще предостави възможност на деца, които са преживели остро и продължително състояние на скръб и загуба, да получат кризисна психологическа помощ, да възстановят психичното и физическото си здраве, да релаксират на място далеч от бомби, градски шум и с красива природа.

Обществен дарителски фонд Сливен се включва в тази кампания като организираме пребиваването на групата в Природния парк "Сините камъни".

Средствата, които набираме за настаняването и храната на групата, са в размер на 21 000 лева.

Разходите за транспорта и храна по време на пътуването са осигурени от партньора ни Благотворителен фонд „За моята Украйна“.

Може да дарите по разплащателната сметка на Фондация „Обществен дарителски фонд Сливен“ в Първа Инвестиционна Банка IBAN: BG05FINV91501216594115. Всеки ще получи договор за дарение /моля пишете ни на „лични“ Вашите данни/ и отчет с документи и снимки, за какво са изразходвани средствата.

Да помогнем на децата!

Фондация "Обществен дарителски фонд Сливен"