Любопитно

Обеци от злато

03.jpg

Независимо дали търсите обеци, които да носите всеки ден или за специален повод, има различни налични опции. Има обеци с халки, обеци с шипове, капкови обеци и обеци от розово злато.

Обеци халки

Независимо дали търсите златни обеци за изящна дреха или ежедневен аксесоар, златните обеци са идеалното допълнение към вашия гардероб. Този класически аксесоар се предлага в разнообразие от различни дизайни, форми и размери.

Предлагат се и обеци с халки от различни метали, включително злато, бяло злато и розово злато. Тези обеци могат да се носят през деня или през нощта. Могат да се носят и с елегантен тоалет, което ги прави идеален аксесоар за всеки повод.

Тези обеци са неизменна част от гардероба на много жени. Много знаменитости ги носят редовно. Някои от тях са Дженифър Лопес, Карди Би, Бионсе и Кери Уошингтън. Всъщност обеците са едни от най-популярните бижута сред жените.

Обеците с халки също са символ на сила и стил. Първоначално са били носени от египтяни, римляни, гърци и други древни култури. Те стават символ на религиозен и социален статус в древния свят.

Златните обеци са неизменна част от гардероба на много жени. Предлагат се в различни дизайни, размери и материали.

Обеци на шипове

Независимо дали купувате подарък за любим човек или търсите нов аксесоар за себе си, има много златни обеци, от които да избирате. Те са не само леки, но и придават изискан завършек на всяко облекло. И тъй като те са на пропорционална цена, няма да почувствате, че харчите цяло състояние.

Обеците се предлагат в различни дизайни, форми и размери. Те са идеалният аксесоар към всеки тип облекло. Можете да избирате между дизайни с един или няколко камъка. Най-хубавото е, че те подхождат за всеки повод и стил. Можете да избирате от прости стилове за небрежен ден в офиса или смели дизайни, за да добавите нотка цвят.

Обеците се предлагат в различни грамажи, от няколко грама до около 90 грама. Можете също така да избирате от различни видове подложки.

Обеци от розово злато

Независимо дали търсите подарък или нещо, което да подчертае тоалета ви, няма как да сбъркате с обеци от розово злато. Те имат красив, топъл розов нюанс, който изглежда добре с почти всеки цвят на кожата. Предлагат се в разнообразни стилове от остри до елегантни.

Освен това са много по-достъпни от другите видове злато. Розовото злато обикновено е по-издръжливо от другите видове злато. Въпреки това не е хипоалергично, така че хората с чувствителна кожа не е необходимо да го избягват.

Розовото злато съществува от известно време, но напоследък набира все по-голяма популярност. Първоначално е било ползвано от руската аристокрация. Но вече е достъпно за всички. Може да се намери в големите магазини за бижута и в мрежата.

Розовото злато е смес от мед и злато. В зависимост от това колко мед има в сместа, тя ще има розов или бронзов цвят. Също така може да се надраска.

Капкови обеци

Независимо дали се обличате за вечерно излизане или просто искате да носите златни обеци, за да добавите нотка елегантност към визията си, златните капкови обеци са чудесен избор. Златото е класически материал и винаги върви с почти всяко облекло. Можете да ги съчетаете с обикновени шипове или драматични виси. Можете също така да добавите сантиментален камък, като диамант, изумруд или сапфир към вашите златни обеци.

Ако търсите златни капкови обеци, опитайте да разгледате Shopbop. Можете да разгледате ексклузивната им колекция от луксозни златни обеци. Можете да намерите обеци в различни стилове и от няколко различни марки. Можете също да намерите кутия за бижута с монограм, която можете да използвате, за да персонализирате вашите златни обеци.

Златните обеци, които купувате, трябва да се съхраняват в кутия за бижута и да не се излагат на разяждащи химикали. Те трябва да се почистват внимателно с микрофибърна кърпа. Обиците трябва да се съхраняват далеч от вода, тъй като тя може да ги повреди.