Спорт

Най-модерните женско спортно облекло с което да сте в крак с тенденциите

spodnie dresowe damskie (1).jpg

Понякога е трудно да се намери мотивация за спорт, особено ако няма изграден навик. Изборът на хубави, удобни и модерни спортни дрехи може да бъде първият стимул за започване на активното спортуване. През последните няколко години тенденциите в спортната мода доста се разнообразиха и за щастие вече не се ограничават само до чифт черни клинове. Ултра къси панталони, изрязани гащеризони и дръзки щампи са някои от тенденциите в спортното облекло, които ще ви помогнат да намерите мотивация да влезете във фитнеса през този сезон.

Къси панталони, клин, широк анцуг или гащеризон? 

Късите клинове са предпочитани от бегачите , както и от балерините, а освен това те са идеални и много удобни за дейности като йога, пилатес или фитнес. Те осигуряват пълна подвижност и подчертават добре тялото. Особено важно е да са с висока талия, за да се чувствате удобно и за да може да постигнете с тяхна помощ ефекта на плосък корем. В новата колекция на Bolf ще намерите спортни костюми от две части в различни цветове с къси клинове, които са удобни и атрактивни и постигат точно този ефект. 

Клиновете са абсолютно универсални и лесно се комбинират както с широки горни дрехи, така и с тесен топ или блуза. Изберете модел, който да не прозира при извършване на движения като клякане например. 

Гащеризоните са едни от най-популярните екипи за практикуване на йога, защото са създадени от меки материали, така че не усещате дискомфорта от ластиците на талията и гърдите. Те създават така наречения ефект на втора кожа. 

 Широкият анцуг отново се завърна на мода преди няколко години и продължава да бъде абсолютен хит. Въпреки че този тип дреха премина границите на спортната зала и се превърна в идеалната дреха за вкъщи, моделите, които ще намерите в онлайн магазина на Bolf, задължително трябва да бъдат показани, защото са атрактивни и модерни. Изберете идеалният за вас комплект тук https://www.bolf.bg//bul_m_Дамско-облекло_Анцузи-спортни-дамски-14987.html

Какви цветове да носите? 

През този сезон максимата е колкото по-дръзки цветовете, толкова по-добре. Комбинацията от цветове създадат визии тип "color block", които можем да определим като смесване на два или три (ако не и повече) дръзки и често противоречиви цвята в облеклото, с което се постига привличаща погледите визия. В колекцията на Bolf ще намерите интересни цветови комбинации като екипът от две части в жълто, бяло и светло синьо, който изглежда свежо и модерно. 

Черното е абсолютната класика, която може да се комбинира със всичко. Освен това е цвят, който добре прикрива “дефектите” и ви прави да изглеждате по-стройни. Черното се комбинира лесно с всякакви цветове и щампи. 

Щампите, картинките и надписите също са на мода в света на спортната мода.  

Във фитнес залата може да разгърнете цялото си въображение и спокойно да смесвате цветове и шарени десени, защото спортното облекло трябва да създава положително настроение и да ни насърчава да се движим. 

С каква горна дреха да тренирате? 

Къс топ към къси панталони или клин наистина стои чудесно, но колкото и да са модерни късите горнища, ако не се чувствате комфортно да показвате толкова много кожа винаги има друга опция. Може да заложите на прилепнал топ, който да е по-дълъг и да пристяга коремната област. 

Ако предпочитате да тренирате с широки дрехи, не забравяйте да изберете специални за спорт модели, защото обикновената памучна тениска не е най-подходящата за спортната зала. 

 В новата колекция на Bolf ще намерите спортни екипи от две части с тесни или широки горни части, които със сигурност ще ви допаднат.

Спонсорирана статия