Избори

Как заради Дракалиев от ВМРО почистиха неизвестен паметник в Сливен?

Screenshot_17.png

В Деня на Независимостта на България, водачът на листата на ВМРО в Сливен се поклони пред паметника на падналите във войните за национално обединение синове на Сливен, намиращ се на територията на бившия Зенитен полк. Той честити празника на сливналии по Фейсбук, като същевременно се възмути, че такъв величав паметник е забравен и занемарен от управниците.

Това му изявление имаше светкавичен ефект и когато след 2 дни от ВМРО - Сливен отидоха да изкосят обраслите паметника храсти и бурени, от общината вече бяха побързали да си изпълнят задълженията. Само, че това не бива да става единствено, когато някой като Дракалиев ги притисне, а трябва да се прави регулярно!

Вчера Георги Дракалиев, който е и доктор по история, обяви патриотична награда за онзи, който отговори колко точно имена на загинали сливенски герои във войните 1912 - 1913 г. и 1915 - 1918 г. са изписани на паметника. Защото от многото коментари под публикацията от 22 септември, стана ясно, че за жалост немалко жители на Сливен не знаят изобщо за съществуването му и къде точно се намира.

ВМРО е с номер 5 в бюлетината и е гарант за:

  • Управление без чужди агенти и политика в полза на българите, а не на Вашингтон, Москва или Анкара.
  • Нулева миграция! Затвор за всеки каналджия и за всеки нелегално преминал границата.
  • Безкомпромисно противодействие на битовата престъпност.
  • Ниски цени на горивата и тока. Ускоряване на българския добив на природен газ. Премахване на терора на монополи,банки и чси.
  • Ниски данъци и справедлива пенсионна система - намаляване на изискуемата възраст и осигурителен стаж за пенсиониране.
  • Преразглеждане на „Зелената сделка” и запазване на българския въгледобив. Строеж на нови ядрени мощности.
  • Победа на българската кауза в Македония.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър на ВМРО