Рубрика "Дарителството в града на 100-те войводи - в миналото и настоящето"

Хайдути МС България отново с благороден жест към дете от Сливен

..................................................

Хайдути МС България за пореден път направиха благороден жест към сливенско дете. Рокерите дариха заделени пари от собствените си заплати за Ники от Сливен. Сумата, която не беше никак малка, беше пусната в една от кутиите, поставени на определени места в Градската градина на събитие в помощ на детето, организирано от местно гражданско сдружение на 19 януари.

Хайдути МС България са обикновени граждани, съседи, приятели, всеки с професионалното си поприще. Те не се занимават с политика. Не за първи път се опитват да откликнат при нужда от помощ.

В миналото сливенските рокери събираха по същия начин финансови средства за малкия Алекс. Тогава се включиха и Хайдути МС Чикаго. По същият начин се опитаха да помогнат и когато ученик от ОУ „Димитър Петров“ имаше спешна нужда от операция в чужбина. Вижте старата статия на Nabludatel.bg, цитирана от колегите ни от РАДИО999  тук

Да последваме техния пример!

Малкият Николай Костов е от град Сливен и страда от тежко заболяване. Преминал е успешно до момента през няколко операции, но за да оздравее, се налага да бъдат извършени още няколко сериозни интервенции в Германия, за които е необходимо да бъдат събрани още 450 000 евро.

Като вярва в добрината на хората, семейството на Ники започва дарителска кампания за набиране на жизнено необходимите средства.

Дарение може да направи всеки, който желае да помогне на малкия Ники да оздравее, като дари средства към откритата банкова сметка:

IBAN:BG63UNCR70001523564841

BIC: UNCRBGSF

гр. Сливен

Николай Валентинов Костов

Или чрез:

Paypal: meerbusch@abv.bg

Helpkarma на линк: https://bg.helpkarma.com/campaign/s-teb-smeniki-563