Общество

Едно сърцато 28-годишно момче има нужда от помощ

....................................

Един сърцат човек, който ежедневно помага на хората, има СПЕШНА нужда от средства за животоспасяваща операция!Влади е на 28 години и практикува хуманна професия в клиника МБАЛ „Лайф хоспитал“ в Бургас.

Като кинезитерапевт, той ежедневно се грижи за деца, млади и възрастни хора със заболявания от всякакво естество.Влади активно помага пациентите на клиниката да се възстановят по-бързо и ефективно след критични състояния като: инсулт, инфаркт, тежки травматични увреждания, множество следоперативни намеси, гръбначни, ортопедични и много други заболявания.

Често се е случвало да продължава ежедневната възстановителна програма на своите пациенти и в почивните си дни.Неговата всеотдайност, изключителна загриженост и добро сърце са помогнали на много болни хора от всякаква възраст.

Влади обича да спортува, винаги е усмихнат, възпитан и лъчезарен. Има страхотно чувство за хумор, а и с пословичната си отзивчивост- той лесно завързва контакти с познати и непознати.

Ако имате възможността да се срещнете с него, първото нещо, което ще се случи е спонтанно да се усмихнете, а след срещата у вас ще остане едно приятно чувство на топлина и позитивизъм.

На 4-ти януари Влади навърши 28 години.

Няколко дни след рождения му ден, след ядрено магнитен резонанс, ни шокираха със страшната диагноза- мозъчен тумор.За да има шанс за него, всички лекари са категорични, че операцията трябва да се извърши ДО НЯКОЛКО ДНИ❗️

Влади спешно се нуждае от животоспасяваща операция в Германия. Сумата необходима за операцията е € 55 000.За нас тази сума е непосилна и оставя едно много тежко чувство на безпомощност, страх и болка.

Молим за помощ всички хора с добри сърца, които могат да помогнат и да споделят за кампанията, за да дадем шанс на Влади да се излекува и продължи да помага със своето добро сърце и професионализъм на други болни хора и да топли сърцата на своите близки и приятели.

Благодарим от сърце за подкрепата, която Влади получава от всички свои близки, приятели, колеги и познати!

Молим се и разчитаме на човечността и съпричастността, която всеки българин носи в сърцето си!

Господ да благослови него и всички вас!

Вижте как да дарите за Влади:

https://de.helpkarma.com/campaign/zov-za-pomosht-za-vladi-293?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=share_campaign&fbclid=IwAR2OoW8qU3dH27l-pEaf6HrR-vjgh0oJCgz8O8u5O6cepgqpZqKh0dEkLNQ