Избори

Дракалиев, ВМРО: Пълен абсурд е сливналии да гласуват отново за партии, които нееднократно са ги лъгали!

20220928_143112.jpg

Д-р Георги Дракалиев и д-р Спас Спасов – първи и втори в листата на ВМРО за 21 Сливенски многомандатен район, вчера подкрепиха с подписите си Меморандума за единодействие по важните въпроси за Сливен, изготвен след среща на политическите партии, инициирана от областния управител.

Дракалиев, който още преди 20 дни обяви, че е пълен абсурд да си губи времето в подобни срещи, защото водещите партии са доказали, че не могат да се обединят по нито един важен въпрос, се оказа прав – само 2 водачи на листи са подписали Меморандума, а срокът за това изтича днес.

Ето какво точно написа той на 11 септември, преди споменатата среща:

„Областният управител на Сливен кани във вторник основните партийни кандидати на среща, с цел обединение около основни приоритети за развитие на региона. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

Какво обединение бе, г-н управител, какви приоритети?!

Че тези интересчии не могат да се гледат един друг, там борбата е "стани да седна", а за проблемите на хората никой не мисли!

Нали ги видяхме в няколкото краткотрайни парламента и служебни правителства, че не могат на две магарета сламата да разделят. Те дори не могат да седнат на една маса да разговарят за важните неща, вие искате да се обединяват.

По кой проблем на областта са се обединили досега? За безработицата, липсата на индустрия или довършването ремонта на ВиК мрежата в Сливен?! За демографския колапс, емигрирането на младите или обезбългаряването на Котел?! За битовата престъпност на неинтегрираните маргинални общности, които стават все по-самоуверени и нахални?! За замърсяването на въздуха в Нова Загора или за пострадалите от градушка села в Твърдица?! Отговорът е ясен, за нищо!

Би било пълен абсурд аз да си губя времето в подобни срещи, а сливналии отново да гласуват за кандидати на партии, които нееднократно са ги лъгали!

Защото пак ще бъдат излъгани!

С гняв: д-р Георги Дракалиев, водач на листата на ВМРО в Сливенска област

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! “

На тези избори ВМРО е с номер 5 в бюлетината и машините за гласуване.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!