В Деня на приятелството, ГЕРБ – Сливен организира фотоконкурс "Моят домашен любимец"

В Деня на приятелството, ГЕРБ – Сливен организира фотоконкурс "Моят домашен любимец"
09.06.2021 / 13:20

Днес - 9 юни, отбелязваме Международния ден на приятелството, обявен от Общото събрание на ООН. По този повод организираме конкурс за снимка с най-верните приятели – домашните любимци. Те са лоялни и предани към стопаните си. Не се интересуват от раса, пол или финансовото ни състояние. Точно това е тайната на истинското приятелство, за което няма граници. Мъдрите хора казват – „Дайте сърцето си на домашния любимец и той ще ви даде своето“. Колко хора могат да Ви обещаят същото, да Ви накарат да се чувствате единствени и специални?

 

Вашият домашен любимец е красив, забавен, сладък, умен ..... Покажете ни го като се включите в конкурса "Моят домашен любимец"!

 

Запознайте ни с Вашия любим приятел, с когото споделяте радостните и тъжните моменти в живота си, който Ви познава, разбира и Ви е безрезервно предан.

Може да се включите в конкурса като ни изпращате снимки на Вашите любимци - куче, коте, папагал, костенурка, рибки и всяко друго скъпо за Вас същество, за което се грижите на e-mail: sliven_pr@gerb.bg или на viber на номер 0884 800 166.

 

Снимките ще бъдат публикувани на страницата на ПП ГЕРБ – Сливен - https://www.facebook.com/gerb.sliven.

 

Гласуването ще става чрез бутон "Харесва ми" и коментар под снимката.

 

Всички участници в конкурса ще бъдат наградени!

 

А петте снимки, събрали най –много харесвания, ще получат големите награди!

 

Снимки може да ни изпращате от днес, а победителите ще бъдат обявени на фейсбук страницата на ПП ГЕРБ – Сливен на 5 юли!

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

 

Свързани новини

МБАЛ"Д-р Иван Селимински"-Сливен
21.06.2021 / 21:43

15-годишно момиче е починало в МБАЛ "Д-р Иван Селимински" в Сливен след няколкодневно лечение в детско отделение. Това съобщиха родителите на детето, които...

Отборът на клуб по дебати „Туида“ при Младежки дом - Сливен зае четвърто място в оспорвано състезание
21.06.2021 / 17:00

На 18 и 19 юни 2021 г. в гр. София отборът на клуб по дебати „Туида“ при Младежки дом - Сливен участва в национален турнир „Дебати за климата“ на фондация...

Снимка: Архив на Областна управа
21.06.2021 / 16:18

На 22 юни от 11 часа в областната администрация ще бъде връчена наградата "Златно сърце", която се присъжда за благородни постъпки на деца и ученици.

Отличието -...

 

Copyright © 2008-2021 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев