Великденски поздрав от кмета на община Котел Коста Каранашев

-----
01.05.2021 / 11:36

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

 

СКЪПИ ГОСТИ НА ГРАД КОТЕЛ,

 

В навечерието на най-светлия християнски празник – Възкресение Христово, отправям най-топлите си пожелания към всички вас!

Великден е време за душевно пречистване и засилване на вярата във Възкресението. Това е празник на прераждането, надеждата и чудото. Той обединява и помирява. Изпълва ни с доброта.

Ние, котленци, винаги сме се уповавали на силата на вярата, духа на единство и желанието да живеем в разбирателство, въпреки религиозните и етническите ни различия.

Вярвам, че всеки от нас има силата да промени света около себе си към по-добро: да прави добри неща, да подкрепя с усмивка и да помага в трудни моменти. Вярвам, че всичко е в нашите ръце!

От сърце Ви поздравявам с настъпващите великденски празници и Ви пожелавам здраве, любов и доброта. Нека светлото възкресение на Христос донесе хармония, радост, щастие за Вас и вашите семейства и Ви вдъхнови за нови постижения!

Честито Възкресение Христово!

 

Коста КАРАНАШЕВ,

Кмет на Община Котел

 

Свързани новини

Президентът Румен Радев
11.05.2021 / 13:19

Президентът Румен Радев издаде указ за назначаване на служебен кабинет от 12 май. По-рано обяви и датата за провеждането на предсрочните парламентарни избори на 11...

..................................................
11.05.2021 / 09:16

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ свиква Национално събрание на партията. По време на форума, който ще се проведе днес, 11 май 2021 г., ще бъдат избрани...

Снимка: Архиви
11.05.2021 / 08:59

Жан Виденов се завръща в политиката със своя партия – „Лява алтернатива“. Тя ще участва в предсрочния вот през юли в коалиция с други партии.

 

Кой е Жан...

 

Copyright © 2008-2021 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев