Ст. комисар Димитър Величков: Дълбока признателност към всички, призвани да се грижат за най-ценното богатство-здравето!

Ст. комисар Димитър Величков: Дълбока признателност към всички, призвани да се грижат за най-ценното богатство-здравето!
07.04.2021 / 11:32

Уважаеми медици и всички, работещи в сферата на здравеопазването,

 

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Световния ден на здравето и Професионален празник на здравния работник – 7 април.

 

Вече повече от година работим рамо до рамо и полагаме ежедневни усилия да съхраним здравето и живота на хората в условията на пандемия. Работата ни на първа линия ме убеди във Вашия висок професионализъм, благородство и отдаденост. Изказвам своята признателност и благодарност към всички, призвани да се грижат за най-ценното богатство- здравето, и да се борят за човешкия живот.

 

Желая Ви сила, вяра и оптимизъм, за да продължите в трудните условия да давате най-доброто от себе си.

 

Бъдете здрави!

 

Честит празник!

 

 

ДИРЕКТОР НА ОДМВР- СЛИВЕН

 

СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

 

 

Свързани новини

 Дейвид Фишеров (Клуб „100 войводи“ Сливен) със сребро в изтласкването на европейското в Москва
10.04.2021 / 15:49

България продължава невероятната си серия от отличия във всеки от дните, в които има участник на европейското първенство по вдигане на тежести за мъже и жени в...

коронавирус
10.04.2021 / 10:42

Спад със 154 на новите случаи на коронавирус, отчита Националната информационна система. Доказаните случаи за последните 24 часа са 2803.

 

Общият брой на потвърдените...

Млада двойка французи останаха очаровани от Сливенския край и местното гостоприемство
09.04.2021 / 17:18

Млада двойка французи останаха възхитени от Сливенския край и местното гостоприемство. Камий и Жулиен са професионални музиканти от град Поатие, Франция. Тя свири...

 

Copyright © 2008-2021 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев