Кметът на Котел Коста Каранашев поздравява работещите в сферата на здравеопазването по повод Световния ден на здравето

Коста Каранашев
07.04.2021 / 11:24

Скъпи лекари и здравни работници, искам да изкажа своето уважение и благодарност към всички Вас за усилията, които полагате и непрестанните грижи към хората.

В тези трудни времена нашето общество получава най-вече от Вас увереността, че ще бъде преодоляна епидемията довела до криза във всички области на живот. Като представители на най-хуманната професия Вие сте тези, от които зависи здравето ни. Давате надежда в моментите на болка и не щадите сили и енергия, за да помогнете на Вашите пациенти.

 

Да помогнеш на човек, когато е най-раним и уплашен се изисква съпричастност, професионална отдаденост и доброта. Затова отправям искрени пожелания за здраве, удовлетвореност и силна воля във високохуманната Ви работа! Получавайте винаги признателността, която заслужавате!

 

Честит празник!

 

Свързани новини

 Дейвид Фишеров (Клуб „100 войводи“ Сливен) със сребро в изтласкването на европейското в Москва
10.04.2021 / 15:49

България продължава невероятната си серия от отличия във всеки от дните, в които има участник на европейското първенство по вдигане на тежести за мъже и жени в...

коронавирус
10.04.2021 / 10:42

Спад със 154 на новите случаи на коронавирус, отчита Националната информационна система. Доказаните случаи за последните 24 часа са 2803.

 

Общият брой на потвърдените...

Млада двойка французи останаха очаровани от Сливенския край и местното гостоприемство
09.04.2021 / 17:18

Млада двойка французи останаха възхитени от Сливенския край и местното гостоприемство. Камий и Жулиен са професионални музиканти от град Поатие, Франция. Тя свири...

 

Copyright © 2008-2021 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев