Димитър Сяров: Благодаря на всички, които ни подкрепиха!

Димитър Сяров: Благодаря на всички, които ни подкрепиха!
07.04.2021 / 10:10

Скъпи съграждани от Сливен, земляци от Нова Загора, Котел, Твърдица и малките населени места, като водач на листата на Демократична България в 21 Сливенски избирателен район,сърдечно благодаря на всички,които ни подкрепиха и ни дадоха доверието си за нашата листа.

 

Преглеждайки изборните протоколи, установихме, че очаквано подкрепата за Демократична България в областния град е почти равномерна като гласове в отделните секции, голяма подкрепа получаваме и в Нова Загора. Радостно за нас е, че нашите виждания какво трябва да се случи в България са стигнали и в най-малките населени места.

 

Всеки глас за промяната има значение. Имаме надежда, че тези гласове ще се увеличават.

 

Резултатът за Демократична България в нашия избирателен район е такъв какъвто е – 3803 гласа. Това са гласовете на Демократичната общност за Демократична България.

 

Убеден съм и искам да го подчертая, че той се дължи на хората, които се ангажираха да бъдат кандидати за депутати за каузата на Демократична България.

 

Той е такъв, заради енергичните усилия и личния авторитет на моите съпартийци – Таня Еленска, Емил Димитров, д-р Мая Миланова, Георги Мавродиев, Станимир Койчев, Пепа Митева и Борил Димитров. Без да ги подреждам по значение, дори напротив, също подчертавам, че важен принос за резултата имат и нашите коалиционни партньори в рамките на Обединението Демократична България - Кремена Петрова и Росен Петков!

 

Позволявам си да посоча, че със свършването на изборите, нашите общи действия ще продължат -за трайно и решително участие в политическите решения в страната и нашия Сливенски край!

 

С пожелание да се опазим здрави и да преминем през пандемията!

 

С уважение и признателност към Демократична общност: Димитър Сяров

 

Свързани новини

 Дейвид Фишеров (Клуб „100 войводи“ Сливен) със сребро в изтласкването на европейското в Москва
10.04.2021 / 15:49

България продължава невероятната си серия от отличия във всеки от дните, в които има участник на европейското първенство по вдигане на тежести за мъже и жени в...

коронавирус
10.04.2021 / 10:42

Спад със 154 на новите случаи на коронавирус, отчита Националната информационна система. Доказаните случаи за последните 24 часа са 2803.

 

Общият брой на потвърдените...

Млада двойка французи останаха очаровани от Сливенския край и местното гостоприемство
09.04.2021 / 17:18

Млада двойка французи останаха възхитени от Сливенския край и местното гостоприемство. Камий и Жулиен са професионални музиканти от град Поатие, Франция. Тя свири...

 

Copyright © 2008-2021 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев