Владимир Русев: Това не бе емоционален вот, а рационално волеизявление на Суверена

Владимир Русев: Това не бе емоционален вот, а рационално волеизявление на Суверена
07.04.2021 / 10:12

На 4 април българите у нас и зад граница направиха важна крачка за страната ни, предоставиха ни възможност да променим това, което е било, с това, което трябва да бъде. Затова изказвам днес своята благодарност към всички, които на тези избори повярваха, че са значими и издигнаха правото си на неподкупен глас над апатията и колебанието. Вие, очертахте пред България нов път и нещата вече няма да са същите. Това в неделя не бе емоционален вот, а рационално волеизявление на Суверена – „Зарът е хвърлен и връщане назад няма“.

 

На всички гласували за ПП „Има Такъв Народ” в Област Сливен, в България и по целия свят, искам да благодаря, че във време на безверие и боязън, ни повериха най-ценния човешки ресурс – доверието си. И аз, и колегите ми от сливенската организация осъзнаваме отговорността си пред вас и не само, че няма да пропилеем вярата ви в нас, но ще се стремим да я надграждаме и аргументираме с последователни действия.

 

Обръщам се и към всички наши съграждани, целомъдрено подкрепили други партии или коалиции: Уважаеми дами и господа, нашите усилия за развитие на Сливенски регион далеч не са ограничени в рамките на едномесечна предизборна активност. Те са плод на закономерен избор на житейски път. Проявявали сме ги и преди този вот, ще продължим да го правим и след него. Но държа еднозначно да отбележа, че всички вие сте били и ще бъдете обект на нашия стремеж за национално благоденствие и чисто човешко уважение, без значение от политическите ви пристрастия.

 

Сърдечна благодарност към членовете, симпатизантите, активните и пасивните поддръжници на ПП „Има Такъв Народ”. Привилегия е за мен да съм рамо до рамо с вас. Пътят ни сближи, а начинът, по който го изминаваме ни показа, че изповядваме сходни ценности. Разбрахме, че освен съмишленици с обща кауза се превърнахме в семейство, за което пак благодаря.

 

Владимир Русев – областен координатор на ПП „Има Такъв Народ” за Област Сливен

 

Свързани новини

 Дейвид Фишеров (Клуб „100 войводи“ Сливен) със сребро в изтласкването на европейското в Москва
10.04.2021 / 15:49

България продължава невероятната си серия от отличия във всеки от дните, в които има участник на европейското първенство по вдигане на тежести за мъже и жени в...

коронавирус
10.04.2021 / 10:42

Спад със 154 на новите случаи на коронавирус, отчита Националната информационна система. Доказаните случаи за последните 24 часа са 2803.

 

Общият брой на потвърдените...

Млада двойка французи останаха очаровани от Сливенския край и местното гостоприемство
09.04.2021 / 17:18

Млада двойка французи останаха възхитени от Сливенския край и местното гостоприемство. Камий и Жулиен са професионални музиканти от град Поатие, Франция. Тя свири...

 

Copyright © 2008-2021 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев