"Напоителни системи"ЕАД организира конкурс за рисунка на тема "Какво е за мен водата"

Конкурс за рисунка на тема "Какво е за мен водата"
10.03.2021 / 08:22

По повод 22 март „Световен ден на водата” и професионален празник на „Напоителни системи” ЕАД, Дружеството организира традиционния си конкурс за рисунка. Тази година темата е „Какво е за мен водата”.

 

Участниците ще бъдат разделени в две възрастови категории – до 6 години и от 7 до 14 години. Няма ограничения относно техниката на изработка на рисунката – графика, пестели, водни/темперни бои, флумастери, цветни моливи и др. Максималният допустим размер на творбата е формат А3, а всеки желаещ може да участва само с една творба. Необходимо е на гърба на рисунките да бъдат изписани имената на автора, възраст, както и данни за контакт. Крайният срок за подаване на рисунките е 05.04.2021 г.

 

Най-добрите творби ще бъдат използвани в календара на „Напоителни системи” ЕАД за 2022 г.

 

На 22.04.2021 г., на сайта на Дружеството www.nps.bg ще бъдат обявени имената на победителите.

 

Желаещите да участват, могат да изпращат творбите си в Централно управление на Дружеството на адрес: гр. София, бул. „Цар Борис ІІІ“ № 136, ет. 3.

 

 

Във връзка с препоръките на здравните власти в Република България да не се организират масови мероприятия, заради опасност от разпространение на коронавирус, „Напоителни системи“ ЕАД няма да организира празненства по повод Световния ден на водата.

 

Подадените рисунки ще бъдат оценени и призьорите ще получат своите награди с куриер.

 

Важно е при подаването на рисунката да бъдат посочени име на получател, телефон и точен адрес, на който може да бъде изпратена награда.

 

Повече информация ще намерите на сайта на Дружеството www.nps.bg

 

Свързани новини

 Дейвид Фишеров (Клуб „100 войводи“ Сливен) със сребро в изтласкването на европейското в Москва
10.04.2021 / 15:49

България продължава невероятната си серия от отличия във всеки от дните, в които има участник на европейското първенство по вдигане на тежести за мъже и жени в...

коронавирус
10.04.2021 / 10:42

Спад със 154 на новите случаи на коронавирус, отчита Националната информационна система. Доказаните случаи за последните 24 часа са 2803.

 

Общият брой на потвърдените...

Млада двойка французи останаха очаровани от Сливенския край и местното гостоприемство
09.04.2021 / 17:18

Млада двойка французи останаха възхитени от Сливенския край и местното гостоприемство. Камий и Жулиен са професионални музиканти от град Поатие, Франция. Тя свири...

 

Copyright © 2008-2021 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев