Поздравление от председателя на ОбС-Сливен Димитър Митев по случай Националния празник

Димитър Митев
03.03.2021 / 08:34

Скъпи съграждани,

 

На този ден, преди 143 години, българският народ избира трудния път, който премахва многовековното потисничество в името на една обща и велика цел – Освобождението. Нашата страна плаща скъпо за свободата си, губейки стотици свои будни синове, останали завинаги по бойните полета, но техните подвиг и саможертва няма да бъдат забравени. Днес им отдаваме почит и изразяваме своята признателност към героичните дела и заветите, които ни оставиха, и които в името на нашите национална гордост и себеуважение, сме длъжни да отстояваме всеки ден, предавайки ги на идните поколения.

 

Нека обединени продължим достойно и отговорно да работим за просперитета на страната ни, нека я утвърдим като съвременна европейска държава!

 

Честит Национален празник!

 

 

Димитър Митев

 

Председател на Общински съвет-Сливен

 

Свързани новини

 Дейвид Фишеров (Клуб „100 войводи“ Сливен) със сребро в изтласкването на европейското в Москва
10.04.2021 / 15:49

България продължава невероятната си серия от отличия във всеки от дните, в които има участник на европейското първенство по вдигане на тежести за мъже и жени в...

коронавирус
10.04.2021 / 10:42

Спад със 154 на новите случаи на коронавирус, отчита Националната информационна система. Доказаните случаи за последните 24 часа са 2803.

 

Общият брой на потвърдените...

Млада двойка французи останаха очаровани от Сливенския край и местното гостоприемство
09.04.2021 / 17:18

Млада двойка французи останаха възхитени от Сливенския край и местното гостоприемство. Камий и Жулиен са професионални музиканти от град Поатие, Франция. Тя свири...

 

Copyright © 2008-2021 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев