Владимир Русев в село Градско: Политизирането на човешките проблеми често ги прави неразрешими

Владимир Русев,областен координатор на ПП "Има Такъв Народ"-Сливен
23.01.2021 / 11:23

На среща, състояла се вчера - 22.02.2021 г. в село Градско, Владимир Русев - областен координатор на ПП “Има Такъв Народ” - Сливен, проведе дискусия с част от местните жители.

 

Русев представи основните приоритети и цели на партията и акцентира върху работата на младите специалисти в екипа.

 

“В основата на партията са висококвалифицирани млади хора, които демонстрират задълбочена експертиза и иновативни подходи в съставянето на политики. Те са съсредоточени в проектирането на изцяло нова система на управление на обществено-политическия живот на страната ни.”, заяви Русев.

 

След това думата взеха някои от жителите на Градско и околните населени места. Те споделиха определени наболели проблеми, част от които витаят в пространството години наред. Такъв например е честата липса на питейна вода и нейното лошо качество. Други са липсата на аптека, фелдшер и линейка за спешна помощ.

 

“Ние сме общност от шест села - Бяла, Новачево, Градско, Бяла Паланка, Боров Дол и Жълт Бряг. Имаме общи проблеми, свързани с водата, инфраструктурата, здравеопазването...Нямаме дори банкомат в близост”, разказаха присъстващите.

 

Няколко души споделиха и тежки лични проблеми, а разговорът постепенно премина от политическа в социална насоченост.

 

“Слушайки за трудностите, с които хората се сблъскват, дадох воля на общественика в мен, защото считам, че политизирането на човешките проблеми често ги прави неразрешими. Специално в случая на тези балкански села, в които ощетените проявяват симпатии към различни партии, трябва да забравим за политическите си пристрастия и да заработим заедно. Заемам се с някои от проблемите лично и се надявам да се върна в село Градско с разрешение поне за част от тях. Но за да сме истински полезни, трябва да действаме обединени и да докажем, че за нас интересът на народа ни е над всеки партиен интерес.”, заяви Владимир Русев.

 

Свързани новини

..................................................
01.03.2021 / 18:39

Идейният проект за новия пътен възел, който ще свързва Сливен и Кермен с автомагистрала "Тракия", беше разгледан на работна среща днес. На нея присъстваха...

..................................................
01.03.2021 / 18:00

С идването на Баба Марта, Котел става бял и червен. В града вече се появиха няколко дръвчета, украсени в червено-белите цветове на Баба Марта. Първомартенска...

БСП-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители. Вижте окончателната подредба
01.03.2021 / 17:39

Областният лидер на БСП Асен Гагаузов и общинският председател Атанас Делибалтов внесоха днес в 21 РИК Сливен документите за регистрация на листата с кандидати за...

 

Copyright © 2008-2021 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев