От 28 септември „Топлофикация – Сливен” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2020/2021г

ТЕЦ-Сливен
25.09.2020 / 16:39

От 28.09.2020г., „Топлофикация – Сливен” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2020/2021г.

 

И този сезон „Топлофикация-Сливен” ЕАД прави значителни отстъпки на своите клиенти, като не изисква да се заплаща топлинната енергия отдадена от сградна инсталация, намаление на цената за битова гореща вода, и отстъпка за отопление.

 

Всички договори се сключват с краен срок 30.04.2021 г.

 

В зависимост от начина на разпределение на топлинната енергия в сградата, предлага следните договори:

 

- Договор 1: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия, се извършва на база отопляем обем - месечният предел за отопление се формира като произведение от инсталирания пълен обем и пределна цена 1,20лв./куб.м. с ДДС.

 

- Договор 2.1: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия се извършва с ел.разпределители, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 8 %. За тези клиенти ще приложим предел на месечните сметки, формиран от инсталирания пълен обем на имота умножен по 1,20 лева с ДДС.

 

- Договор 2.2: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия се извършва с индивидуален топломер, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 8 %.

 

- Пределна цена за отопление за битова гореща вода се запазва в размер на 9,00 лв./куб.м. с ДДС.

 

Тези отстъпки са валидни за всички наши клиенти, които заплащат редовно месечните си сметки за потребената топлинна енергия в 30 дневен срок.

 

Предвид удължаване срока на извънредната епидемиологична обстановка в страната, за Ваше улеснение предлагаме сключване на договор и чрез интернет. Предложените договори можете да намерите на следния електронен адрес: https://toplo.sliven.net/forms . След попълване и сканиране изпратете подписания договор на електронен адрес: tecsliven_site@abv.bg . Информация за сключения договор ще получите на Вашия електронен адрес.

 

Можете да сключите договор и в Информационния център – бул.”Хаджи Димитър” №39 (срещу ДКЦ1), като спазвате необходимите санитарно-хигиенни изисквания.

 

За спазване на епидемиологичните санитарно-хигиенни изисквания, договори в административната сграда на адрес бул.”Стефан Караджа” №23 няма да се сключват.

 

За всички, които имат уговорена дата за монтаж на ел.разпределители, договори ще се сключват след тази дата.

 

Свързани новини

МДЛ "Бодилаб"-Сливен обявява свободни позиции за клиничен лаборант и медицинска сестра
22.10.2020 / 16:19

Медико-диагностична лаборатория "Бодилаб"-Сливен предлага позиции за клиничен лаборант и за медицинска сестра за работа на регистратура в централната...

..................................................
26.10.2020 / 18:26

В периода от 19 до 25 октомври бяха диагностицирани 204 нови случаи на COVID-19 в Сливенска област. Спрямо предходния едноседмичен период се отчита леко занижение от 3,8...

..................................................
26.10.2020 / 15:41

Изявени лекари и здравни специалисти, които са на първа линия в борбата за човешки живот в условията на епидемия от COVID-19, служители на „Пожарна безопасност и...

 

Copyright © 2008-2020 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев