Медицински център “Лайф“-Сливен предлага подводен ръчен хидромасаж - Тангентор

Тангентор
15.09.2020 / 11:35

Идеологията на Медицински център“ Лайф“ гр. Сливен е да подобрява ежедневно Вашето здраве чрез различни процедури. А има ли нещо по-добро от това, ако процедурите са приятни и релаксиращи като същевременно заздравявате организма си?Една от тях е ваната с вихров масаж или т. нар. „Тангентор.“

 

В МЦ „Лайф“ може да се насладите на релаксираща процедура с модерен тангентор. Всъщност той представлява специална голяма вана за водолечение, която извършва приятен, вихров подводно-струен масаж на тялото Ви. . Дозирането на интензитета на процедурата става чрез налягането, разстоянието, ъгъла на струята и напречното сечение на използваната дюза. Температурата на водата може да е близка до телесната (34-36C°) или леко топла (37-38C°) в зависимост от конкретните цели, а процедурата има времетраене 10-20-30 мин.

 

Генералната полза е, че този вид терапия съчетава успешно масаж и приятното въздействие на топлата водната среда. По този начин се подобрява периферното кръвообращение. Повишава се имунитета.

 

При такава процедура релаксацията на тялото Ви е абсолютно гарантирана. Мускулатурата се отпуска, стресът намалява. Тъканите се дренират. Тонусът се подобрява. Възстановителния период след травми става по-къс. Ще Ви изпълни чувство на лекота в крайниците и в тялото. Душата Ви ще прелива от наслада, релакс и спокойствие.

 

Също така Тангенторът е подходящ да се ползва от хора със следните оплаквания:

 

Ревматизъм

 

Артрит

 

Плексит, радикулит

 

Нарушения със съня

 

Нарушения с метаболизма

 

Задържане на течности

 

Болки в гърба

 

Мигрена и стрес

 

При наднормено тегло и целулит

 

Помага страшно много при заболявания като радикулит и плексит.

 

Процедурата ще бъде назначена от лекар, работещ в центъра и ще бъде съобразена с индивидуалните изисквания и оплаквания на клиента.

 

Не забравяйте, че всички ползи за здравето са обвити в приятната за пациента хидротерапия. Водата е топла, с различни минерални благоуханни соли.

 

Не отлагайте да запишете час за Вашата доза хидротерапевтично щастие!

 

Терапия която отпуска и ума, и тялото!

 

Изключителната хигиена е наша отличителна черта. Елате, за да се уверите на място!

 

МЦ “Лайф“ Ви очаква на адрес:

 

гр. Сливен,ул.“Лъдженска“1 В.

 

тел: 0876 / 71 – 61 – 44

 

http://life-sliven.bg

 

Още снимки от новината

Медицински център "Лайф"-Сливен

 

 

Свързани новини

ТЕЦ-Сливен
25.09.2020 / 16:39

От 28.09.2020г., „Топлофикация – Сливен” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2020/2021г.

 

И този сезон „Топлофикация-Сливен” ЕАД прави...

..................................................
25.09.2020 / 16:26

Двамата талантливи пианисти се завръщат на българска сцена. Те ще са солисти на концерт със Сливенския симфоничен оркестър с диригент Димитър Караминков и ще...

Областна администрация-Сливен
25.09.2020 / 16:17

Тримата новозаболели в област Сливен, регистрирани в националната информационна система, са се заразили като контактни на по-рано установени пациенти с COVID-19....

 

Copyright © 2008-2020 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев