Българска компания създаде безплатен чатбот с информация за COVID-19

..................................................
25.03.2020 / 13:14

Той ще бъде предложен в помощ на кризисния щаб и отговорните институции, които се борят с разпространението и в името на превенцията

 

Безспорно най-коментираната тема в световен мащаб е COVID-19, през последните няколко месеца. Всеки от нас при най-малкото неразположение в здравословен план, започва да се чуди дали не се е заразил с прословутия вирус.

 

Всички изчетохме, изслушахме, изгледахме огромно количество от информация, но тя е разнопосочна и дори противоречива, а когато се наложи да я приложим към нашето здравословно състояние ни е трудно да сме безпристрастни и адекватни.

 

Точно поради тези причини българската IT компания "Абилитикс" започва да разработва ЧАТБОТ платформа още, когато е пикът на заболяването в Китай. В момента имаме добре подготвен изкуствен интелект, вече и на български, който бързо и точно да ви отговори на най-важните въпроси, свързани с превенция спрямо вируса, симптоматиката му.

 

Полезният и симпатичен чатбот Skilly е събрал най-коректната информация по темата от Световната здравна организация и Българското здравно министерство. Чрез въпроси и отговори иновативната платформа дава възможност да проверите дали състоянието ви отговаря на симптомите на COVID-19.

 

И най-значимата функционалност, която ботът има е възможността да си направите първоначалната диагностика и да разберете дали е време да се обърнете към лекар.

 

Освен това продуктът е създаден, както на английски така и на български език. На едно място събира статии, инфографики, презентации, видеа и възможност за общуване с ЧАТБОТ. Бързо и точно отговаря на най-важните въпроси, свързани с превенция спрямо вируса, симптоматиката му, дали домашните ви любимци могат да пренесат заразата и много други.

 

КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАМЕ?

• За да започнете разговор със Скили, отидете на следния адрес: https://skillythebot.com/en/skills/coronavirus-chatbot-bulgaria/chatbot

 

• Можете да зададете всякакви въпроси за COVID-19 - за симптоми, превенция и всичко, което ви интересува;

 

• Skilly ще обясни в голяма дълбочина всички теми и въпроси, които са съществени за превенцията ви и първичната диагностика;

 

ПОЛЗИТЕ ЗА ОБЩЕСТВОТО:

 

Чатботът се предоставя БЕЗПЛАТНО;

 

Чатботът ще ви спести десетки часове, четене и слушане на разнопосочна информация за вируса, включително спекулативна и фалшива;

 

Чатботът е в динамична среда, ежедневно се доразвива информацията и възможностите му;

 

Екипът от разработчици го адаптира към нововъзникналите нужди на обществото;

 

Чатботът ще бъде предложен в помощ на кризисния щаб и отговорните институции, които се борят с разпространението и в името на превенцията;.

 

Екипът на Skilly в лицето на Росен Живков, СЕО на компанията е на разположение за въпроси, повече информация и коментари./kanal 3

 

Свързани новини

Разхлабват противоепидемичните мерки от 12 до 30 април по заповед на здравния министър
08.04.2021 / 20:38

Със заповед на министъра на здравеопазването са разпоредени противоепидемични мерки от 12 до 30 април, съобщават от МЗ.

 

През посочения период се възобновява...

Корнелия Нинова ще проведе поредица от срещи със структурите на партията в събота и неделя
09.04.2021 / 13:13

Председателят на БСП Корнелия Нинова ще проведе тази събота и неделя срещи с общинските и областни председатели на партията по нейна инициатива.

 

От област...

Снимка: Агенция Монитор
09.04.2021 / 11:51

„Осем язовира преливат, но никой от тях не е опасен“, заяви министърът на екологията и водите Емил Димитров.

 

„Всеки язовир, който е пълен, за нас е потенциална...

 

Copyright © 2008-2021 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев