Деца индиго, деца кристали и деца Z – към коя група принадлежите?

Източник: Една.бг
17.01.2020 / 13:35

Принадлежността към определена група не е присъда и не е карма

 

Много хора са чували за теорията на поколенията, според която всички хора по света са разделени на групи въз основа датата им на раждане. Тази теория е подобна на учението за призванията.

 

Според нея, всички ние се делим на деца индиго, кристални деца и деца на дъгата. Всички тези три архетипа трябва да съжителстват заедно, така че човечеството да може да живее и да се развива по-нататък.

 

Принадлежността към определена група не е присъда и не е карма. Това е възможно най-добрият начин да реализират своя потенциал, като развиват своите достойнства и свеждат до нула недостатъците.

 

Вие искате ли да разберете към коя група принадлежите? Вижте:

 

Децата индиго

 

Родени са в периода 1960-1990-те години. По природа не се покоряват на общественото мнение, презират системата. Сами са и са податливи на зависимости. Упорити.

 

Те са непокорни и са зле адаптирани към конфликтни ситуации у дома, на работното място и в училище. Те са бойци по дух, вътрешно желаят да вървят срещу прогнилата система и това може да се види в музиката, която те харесват; начина на живот, който са водили в младостта си; по филмите, които гледат, по книгите, които четат. Често тяхното изкуство придобива психеделични форми. Именно те са измислили интернет, изобретили са различни джаджи и са направили всички онези неща, които промениха света.

 

Призвание на поколението: Да унищожат това, което не работи, и да проправят пътя към по-добър свят.

 

Деца кристали

 

Родени са в периода 1980-2000 г. Силни и искрени, притежават развито въображение и творчески способности. Склонни са към изучаването на мистицизъм и свръхестественото, с лек характер.

 

Децата кристали принадлежат към така нареченото поколение X – те имат много сходни черти. Това са хора с много чувствителна интуиция, която привлича всичко мистично и свръхестествено. Те лесно познават настроенията на другите хора и са дълбоко съпричастни с другите. Те имат много лек характер, но в същото време у тях се съчетават противоречиви чувства. Понякога тези скрити конфликти тласкат хората-кристали по хлъзгавия път на наркотиците и алкохола. У тях често се появяват пристъпи на тревожност и паника. Тези хора са родени в сложно, преломно време, когато обществото направи огромен скок към новите технологии. В детството си не са имали джаджи и интернет – всичко това идва по-късно, когато те стават възрастни. И тези промени просто не са могли да не засегнат техния вътрешен свят. Но те са твърди и силни – като истински кристали. По природа те са надарени със способността да виждат света с ясен поглед. Именно с тази чистота на сърцето, с тенденция да търсят идеала и силата се обясняват техните стремления към персонажи супергерои и свръхчовеци.

 

Призванието на поколението: Създаване, развитие и изграждане. Те са призвани да създават новото и да подобряват старото.

 

Децата на дъгата

 

Родени са през 21 век. Позитивни и забавни, отлично се справят с джаджите. Предани, но едва сдържат чувствата си. Обичат животните, природата и са склонни към вегетарианство, ценят свободата.

 

Децата на дъгата са най-ново поколение – поколението Z. Хората, родени през новото хилядолетие. Те са изключително съвременни и технологично грамотни, защото растат в света на информацията. За достъп до всяка информация за тях е достатъчно да натиснат няколко клавиша. Тези деца са щастливи и жизнерадостни, като глътка свеж въздух. Те са генератори на забавление и радост. Тези хора могат лесно да проникват в същността на нещата, които са изобретени от предишното поколение. Повечето от тези деца ценят свободата, обичат да пътуват и се стремят да не приличат на техните по-възрастни братя, сестри и родители.

 

Призванието на поколението: Да дават живот, да обогатяват това, което вече е създадено, да развиват своя човешки потенциал и да живеят в хармония с природата.

 

www.flagman.bg

 

Свързани новини

 Снимка: Shutterstock
21.04.2020 / 14:54

Лeкaритe oт извecтнo врeмe зaбeлязвaт тeндeнция, чe кoрoнaвируcът прoтичa бeз oбичaйнитe зa нacтинкa или грип cимптoми. Хoрaтa ce чувcтвaт кaктo oбикнoвeнo, тaкa чe дoри нe пoдoзирaт, чe в в...

..................................................
02.04.2020 / 10:52

Този празник на книгата се отбелязва от 1967 г. Празникът съвпада с рождения ден на датския писател Ханс Кристиан Андерсен (1805 – 1875), който е създал едни от...

..................................................
01.04.2020 / 09:00

България се намира в извънредно положение заради разпространението на коронавируса, но пък това не е причина да не се разсмеем днес.

 

На 1 април, както всяка година...

 

Copyright © 2008-2020 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев