Конгресът на БФС е на 7 юни, Йордан Лечков отстранен

Снимка БТА
29.11.2019 / 08:37

Конгресът на Българския футболен съюз ще бъде в 7 юни 2020 г., реши изпълкомът на централата на заседание в "Бояна". На форума трябва да се избере нов президент на мястото на подания оставка Борислав Михайлов, а също така нов ИК.

 

Стана ясно, че Йордан Лечков, който се самопровъзгласи за и. д. на мястото на Боби и се опълчи срещу извънреден конгрес, вече не е първи вицепрезидент няма да отговаря за националния отбор. Това стана с гласуване на неговите колеги.

 

Мястото на Лечков се заема от Емил Костадинов, ресорът на когото са младежкия, юношеските национални отбори и като цяло футбола сред подрастващите.

 

Лечков не се възползва от правото да замени временно Михайлов на сбирката на ИК, когато Боби се оттегли, тъй като беше кандидат за кмет. Не коментира и решението в ролята да влезе Михаил Касабов. След това се оказа, че не е подавал оставка солидарно с цялото управително тяло и внесе жалба в съда. И поиска властта във футбола.

 

Клуб Z

 

Свързани новини

.........................................
03.12.2019 / 12:33

Много гости, повече от петдесет изявени спортисти, завършили Спортното училище, представители на МОН и РУО - Сливен, на ММС, Община Сливен и Областна управа, спортни...

Източник: LAP.bg
29.11.2019 / 08:41

Йордан Лечков, който вече не е първи вицепрезидент към БФС, заяви, че решенията взети на днешния Изпълком са нелегитимни.

 

Лечков твърди, че временният президент и...

Снимка: ЕПА/БГНЕС
25.11.2019 / 13:46

Българинът Божидар Андреев продължава да печели победи във вдигането на тежести тази година. През уикенда той бе с най-съществен точков принос за победата на...

 

Copyright © 2008-2020 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев