АБВ подкрепи ген. Кольо Милев за кмет при откриването на кампанията си в Сливен

...................................................
05.10.2019 / 09:14

АБВ участва в местните избори само с листа за общински съветници и с подкрепа за кандидатурата на ген. Кольо Милев за кмет на Сливен. В петък вечер партията откри своята кампания с представяне на кандидатите си за местния парламент. Водач на листата е лидерът на АБВ в Сливен Иван Славов, а кандидатите за съветници са общо 22.

По думите на Славов решението да не издигат кандидат за кмет, а да подкрепят Кольо Милев от АБВ взели още месеци преди официалния старт на кампанията с довода, че в нетово лице разпознават най-силната и способна кандидатура за поста. „Работил съм с ген. Милев и смятам, че с неговата енергия със способността му да взема решения и да се справя с проблеми от всякакъв характер Сливен има шансове да върви напред. Вярвам, че той ще бъде следващият кмет на общината. Нашата задача е да имаме достойно представителство в Общинския съвет и да участваме в конструктивните решения за Сливен“, посочи Иван Славов.

„Когато подкрепата идва от честни и открити хора като вас, тя ми дава увереност, че ще постигнем успех “, сподели и Милев, който беше сред гостите на събитието.

На откриването на кампанията си от АБВ дадоха заявка да вкарат поне трима кандидати за общиннски съветници. Събитието започна с изпълнения на струнния квартет „Класик“ и завърши с малък рецитал на Ники Комедвенска.

 

Предизборен щаб на БСП

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Още снимки от новината

...................................................
...................................................
...................................................

 

 

Свързани новини

 iStock/Getty Images
26.02.2020 / 16:12

Начало на кампания за набиране на проектни предложения по Националната програма за достъпна жилищна среда и лична мобилност обяви Министерството на труда и...

..................................................
26.02.2020 / 14:05

Регионалният съвет по медицинско осигуряване на населението проведе разширено заседание. Целта бе да се обсъди актуалната обстановка в област Сливен и страната...

 iStock/Getty Images
27.02.2020 / 08:47

Днес трябва да станат ясни резултатите от пробите на пациентите под карантина в Русе и Сливен, съобщава НОВА ТВ.

 

Вчера бяха изследвани 9 проби от Стара Загора,...

 

Copyright © 2008-2020 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев