Стефан Радев: Ще продължим с успешната политика към общинските здравни заведения

...................................................
05.10.2019 / 09:00

Водихме успешна политика към общинските здравни заведения и ще я продължим, заяви кандидатът от ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев на пресконференция, на която бяха представени приоритетите в социалната сфера и здравеопазването.

 

„Често слушаме за проблеми с общински болници и заведения в страната. През последните четири години ние не само, че не допуснахме влошаване на финансовото състояние на нашите дружества, но инвестираме в тях всяка година и тази политика ще продължи“, каза той.

 

Кандидатът за общински съветник от листата на ГЕРБ д-р Димитър Павлов информира, че за 4-годишния период здравните общински заведения отчитат печалба.

 

„Те са стабилни финансово и нямат задължения. Политиката на общината по време на управлението на Стефан Радев по отношение на тези дружества е да бъдат основните звена за оказване на качествена доболнична медицинска помощ за жителите на общината“, каза д-р Павлов.

 

Пресцентър на ПП ГЕРБ-Сливен

 

Свързани новини

..................................................
26.02.2020 / 14:05

Регионалният съвет по медицинско осигуряване на населението проведе разширено заседание. Целта бе да се обсъди актуалната обстановка в област Сливен и страната...

..................................................
27.02.2020 / 09:50

На 26 февруари 2020 г. в Сливен се проведе специализирано обучение за инспектори Детска педагогическа стая, социални рабиотници от отдел „Закрила на детето” и...

Снимка: НИМХ
27.02.2020 / 09:33

Атмосферното налягане ще се повишава, но ще остане по-ниско от средното за месеца.

 

Днес през страната ще преминава студен атмосферен фронт. От запад на изток...

 

Copyright © 2008-2020 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев