Димитър Сяров е кандидатът на Обединение Демократична България за кмет на община Сливен

.........................................
05.09.2019 / 19:08

Димитър Сяров – кандидатът на Обединение Демократична България за кмет на община Сливен:

 

Уважаеми съграждани,

 

До предстоящите избори за местна власт остават броени дни и очаквано в столицата и други градове вече станаха известни кандидатите за кметове на политически партии и инициативни комитети. Като кандидат на Обединение Демократична България /ДСБ, Да, България и „Зелено движение“/ за кмет на община Сливен се възползвам от възможността да ви информирам лично за това решение. В близко време, след окончателното й формиране, по подходящ начин ще бъде представена и листата с кандидатите за общински съветници на обединението.

 

Сливен може много повече – с това мото в нашия град и в съответните населени места в страната като политическа сила Демократична България фокусира вниманието на гражданите към очевидната крайна необходимост за неотложна промяна в обществото по посока установяването на управленските стандарти, по които работи правовата демократична държава. Защото тази промяна трябва да започне именно в общините, където се решават проблемите ни.

 

За родния си град Сливен, като кандидат за кмет, мога да предложа само това, което искам и за семейството си – за съпругата ми, дъщеря ми и родителите ни. Искам го същото и за моите съграждани: чиста вода, чист въздух, добро образование и добро здравеопазване, сигурност у дома и на улицата, добро място за работа и лична професионална реализация, важна роля на гражданите в управлението. Да превърнем Сливен в град, в който младите могат да постигат мечтите си. Може да стане, в това си мнение съм категоричен и изразявам своята увереност, че заедно ще извървим пътя към тях с решителна мобилизация.

 

В диалог с избирателите по време на кампанията ще обосновем конкретните си управленски предложения за постигането на тези важни приоритети. Целта на нашето участие в изборите е да дадем възможност на привържениците на Демократична България, на демократичната общност, на една немалка част от жителите на Сливен и общината, които споделят нашата кауза, да имат своя избор и да получат своето представителство като фактор в местната власт.

 

 

 

5 септември, 2019 година С уважение: Димитър Сяров

 

 

 

Биографична справка: Димитър Сяров е роден през 1973 година в Сливен. По образование е юрист, работи като адвокат. В политическия и обществения живот се включва като един от учредителите на Партия Демократи за силна България – в самото начало като областен координатор, по-късно е избран за член на националното ръководство и заместник-председател на партията, какъвто е и понастоящем. Избиран е за общински съветник . Бил е областен управител на Сливен от квотата на Реформаторския блок. След излизането на депутатите на ДСБ и обществения съвет на РБ в опозиция на втория коалиционен кабинет на Бойко Борисов,заради провала и неслучилата се съдебна реформа, си подава оставката.

 

 

Свързани новини

Атанас Атанасов
02.03.2021 / 18:02

Уважаеми съграждани, жители и гости на община Твърдица,

 

Приемете най-искрените ми благопожелания по случай Националния празник на България-3 март!

 

На Трети...

Екип на МЦ “Лайф“-Сливен тества за коронавирусна и грипна инфекция и на работното място /ОБНОВЕНА/
02.03.2021 / 17:49

Медицински център "Лайф" гр. Сливен / под чиято структура е МДЛ "Бодилаб" / предлага мобилна възможност за тестване на място на работни колективи, персонал...

..................................................
02.03.2021 / 17:23

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Т.И. Той е обвинен за това, че противозаконно произвел и...

 

Copyright © 2008-2021 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев