Кампания на КНСБ в Сливен "Сивото убива"

Кампания на КНСБ в Сливен "Сивото убива"
29.08.2019 / 10:55

Конфедерацията на независимите синдикати в България реализира проект „Активно гражданско участие за превенция и ограничаване на недекларираната заетост в България“, с финансовата подкрепа на ОП „Добро управление“. Партньори по проекта и Кампанията на КНСБ „Сивото убива“ са Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ и Националната агенция по приходите, КЗП.

Във връзка с изпълнение на дейностите по проекта на 03 септември 2019 година ще се проведе пресконференция в град Сливен, на тема: „ Заплашва ли живота сивата икономика в България?“ на президента на КНСБ Пламен Димитров и представители на Дирекция „ИТ“, ТД на НАП – Бургас – Офис на Сливен, КЗП – Сливен.

 

Основната цел на пресконференцията е да бъдат представени разработените по проекта мобилно приложение за сигнали „VOX – КНСБ“, сайт www.sivotoubiva.bg и филма по кампанията. Ще бъде представена информация за сивия сектор у нас и предложенията на КНСБ за справяне с това явление.

 

П Р О Г Р А М А

На кампанията на КНСБ „Сивото убива“ в град Сливен на 03.09.2019г.

 

10.00 ч. – посещение в предприятие Лемприер Уул ЕООД - среща на Президента на КНСБ Пламен Димитров с работници и мениджмънта на фирмата.

 

11.00 ч. – посещение в предприятие Роже Ванден Берхе БГ ЕАД - среща на Президента на КНСБ Пламен Димитров с работници и мениджмънта на фирмата.

 

 

12.00 – Пресконференция на тема: „ Заплашва ли живота сивата икономика в България?“ на президента на КНСБ Пламен Димитров и представители на Дирекция „ИТ“, ТД на НАП – Бургас – Офис на Сливен, КЗП – Сливен.

Областен информационен център – гр. Сливен, бул. Цар Освободител 1

 

12.45 ч. – Среща на г-н Пламен Димитров с кмета на община Сливен г-н Стефан Радев

 

10,00 – 18,00 часа - позициониране на шатрата от кампанията на КНСБ „Сивото убива“ за срещи с граждани и запознаването им с основни права, представяне на мобилното приложение на КНСБ за сигнали - „VOX – КНСБ“. Раздаване на печатни материали и брошури.

гр. Сливен, пл. Ал. Стамболийски 1, градинката с фонтан „Кълбото“.

 

 

 

 

 

Свързани новини

Бившата тубболница,снимка: btvnovinite.bg
28.09.2020 / 18:23

Областният управител Чавдар Божурски изпрати писмо до министъра на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов, с което поиска становището му относно терена на...

Снимка: Щилияна Василева
28.09.2020 / 18:18

Наградата за принос и постижения в публицистиката, историко-краеведческите изследвания и опазване на културно-историческото наследство на Сливен и сливенския...

..................................................
28.09.2020 / 17:20

Жена загина след падане от жилищен блок на ул."Братя Миладинови" в центъра на Сливен, съобщи за БТА говорителят на полицията Първолета Мандинска.

 

Сигналът за...

 

Copyright © 2008-2020 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев