Напрежение в Медвен заради изграждане на Център за долекуване на зависимости

Напрежение в Медвен заради изграждане на Център за долекуване на зависимости
11.06.2019 / 09:39

Напрежение в Медвен. Ямболска фирма се е явила с проектно предложение да изгради Дневен център за непълнолетни с различни форми на зависимости,съобщи Радио999. Жителите на балканското село остро се противопоставят на идеята. За няколко дни са събрали и подписка против превръщането на бившия дом за деца с умствена изостаналост в подобен център.

Но кой всъщност е опитал да изгради Дневен център за долекуване на зависимости? Видимо от Търговския регистър фирмата е регистрирана в Ямбол, а името на един от управителите неофициално се свързва в града с ремонта на ул. Раковска и с фирми, развиващи хазартен бизнес в Ямбол. Известна е близостта на лицето с ямболското кметство.

След изразеното остро недоволство и дълбоки съмнения на жителите на Медвен кметът община Котел Коста Каранашев стопира действията по проекта. Но имотът остава все така апетитен.

След спиране на проекта за изграждане на Дневен център за непълнолетни с различни форми на зависимости в Медвен, сградата продължава да очаква следващият си кандидат-купувач.

 

Вижте повече във видеото на Радио999:

 

http://www.radio999bg.com/?id=35799

 
 

Copyright © 2008-2019 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев