Инициатива "Да бягаме заедно в подкрепа на тези, които не могат да бягат"

Туристическо дружество "Стоте войводи"-Сливен
14.04.2019 / 22:21

Каним всички жители и гости на град Сливен да вземат участие в подкрепа на хората със специални потребности в маратона, който ще се проведе на 5 май в целия свят.

Сливен е вторият град в България, който се регистрира за участие в световното бягане “Крила за живот”. Благодарение на всички включили се в каузата се набира дарение, което 100% отива в полза на Фондация „Wings for Life”, необходимо за изследвания в лаборатории.

 

Място на провеждане: Парка около река Асеновец

Начало на старта: 14:00ч.

Сборен пункт: Пред МБАЛ “Хаджи Димитър” в 13:30ч.

 

Как да се регистрирате:

 

Влизате от смартфона си в "Google Play магазин" и на търсачката изписвате Wings for Life World Run, за да намерите приложението, което трябва да изтеглите.

След като натиснете върху приложение – Wings for Life World Run, което излиза като първо в търсенето, трябва да изберете “инсталиране”.

Когато приложението се инсталира на смартфона Ви, в началното меню ще Ви се появи иконата на "Wings for Life World Run", върху която трябва да натиснете за да влезете в приложението.

 

1. След като приложението се отвори ще Ви покаже три снимки в слайдшоу и след третата трябва да натиснете върху надписа в долния десен ъгъл – “DONE”.

 

2. На екрана Ви ще се появи избор по какъв начин да се регистрирате: може да си създадете акаунт (create account) или да изберете опцията да влезете чрез Facebook профила си ( login with Facebook) – този вариант е по-бърз и лесен.

 

3. Избирате Login with Facebook – приложението Ви пита дали това е Вашият профил и Ви показва снимка – натиснете върху нея и ще Ви се появи „въведете парола”. След като напишете паролата си избирате „влизане”.

 

4. Отмятате, че се съгласявате с правилата за ползване и натискате “NEXT”.

 

5. Изписва Ви да изберете организирано приложение за бягане и натискате „JOIN AN ORGANIZED APP RUN” и като най-близко до Вас (NEAREST) трябва да Ви излезе Bulgaria App Run Sliven и избирате него. Но ако не Ви го изкара автоматично ще трябва да го изпишете на търсачката и да дадете търсене.

 

6. Натискате надписа в червеното поле - "JOIN THIS RUN AND REGISTER".

 

7. Стигаме до самата регистрация – REGISTRATION APP RUN

1) Избира се държавата – BULGARIA

2) Избира се вида атлет:

- За бегачите – RUNNER

- За хората със специални потребности – WHEELCHAIR PARTICIPANT

3) Отбелязвате дали сте учащ или не. (I am student. – Yes./No.)

4) Пишете си името. (FIRST NAME)

5) Фамилия (SURNAME)

6) Дата на раждане

7) Пол

8) Националност

 

Трябва да потвърдите участието си като отбележите:

"Yes, I want to join App Run Sliven" и като се попълнят всички тези задължителни полета се натиска “NEXT”.

 

8. Освен тези 8 Евро за дарение към каузата, чрез записване и плащането им за участие, имате възможност да дарите и допълнително, ако решите, след което натискате “NEXT”.

 

9. За метода на плащане се избира "Credit Card/ Debit Card" и е необходимо да въведете:

• номера на картата, който се намира на лицевата част до името на картопритежателя

• месец/година на валидност на картата

• CVC – последните 3 цифри на гърба на картата

След като се въведат всички тези данни натискате “NEXT”.

 

10. Изписва всички данни на регистрацията Ви и трябва да проверите дали всичко е вярно попълнено и да отметнете на две места, че се съгласявате с условията на участие и чак след това завършвате регистрацията си като натиснете надписа в зеления правоъгълник – "COMPLETE REGISTRATION".

 

11. Вече успешно се регистрирахте. Сега имате възможност да споделите своето участие във Вашия Facebook профил и така приятелите Ви ще разберат за каузата, в която ще участвате, и че те също могат да се запишат. За това е необходимо да изберете – "Share my participation."

 

12. В началната страница на менюто ще видите отчитането до началото на маратона, както и всякаква друга полезна информация.

 

От Туристическо дружество "Стоте войводи"-Сливен

 
 

Copyright © 2008-2019 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев