ЧАВДАР БОЖУРСКИ: ПРИ БЕДСТВИЯ И АВАРИИ СЛУЖБИТЕ СЕ СПРАВЯХА ОТЛИЧНО

Областният управител Чавдар Божурски: При бедствия и аварии службите на ОД на МВР се справяха отлично
14.03.2019 / 17:24

Високата оценка за работата на Областната дирекция на МВР в Сливен е резултат от установеното добро взаимодействие между институциите, заяви областният управител Чавдар Божурски при представянето на годишния отчет на дирекцията за изминалата година. „Благодарен съм, че през 2018 г. нямахме сериозни бедствия и аварии. Но и в малкото случаи, когато се е налагало, службите на дирекцията са били на място, справяха се отлично, реагираха бързо“, подчерта той. Чавдар Божурски изказа благодарност за добрите резултати, препоръча на ръководството да не отстъпва от контрола върху изпълнението на служебните задължения, пожела здраве и успехи на състава на Областната дирекция в работата и през 2019 година.

 

В обсъждането на годишния отчет участваха още директорът на ГДПБЗН гл.комисар Николай Николов, зам.директорът на ГДГП ст.комисар Бисер Костадинов, зам.председателят на Окръжния съд Мартин Данчев, председателят на Административния съд Слав Бакалов, зам.ръководителят на Окръжната прокуратура Веселин Гангалов, директорът на ТД на ДАНС Николай Чиликов, директорът на РДПБЗН комисар Владимир Демирев. Акцент в анализа на директора на ОД на МВР ст.комисар Димитър Величков бе повишената разкриваемост на престъпленията от близо 56 на 63,01 процента, работата по престъпленията, свързани с наркотични вещества, където разкриваемостта е най-висока – 86,5 на сто, специализираните акции по Закона за акцизите. Бе отчетено намаление на пътния травматизъм по всички показатели. Статистиката от годишния отчет е поместена в сайта на ОД на МВР.

Още снимки от новината

Областният управител Чавдар Божурски: При бедствия и аварии службите на ОД на МВР се справяха отлично

 

 

Свързани новини

Милена Чолакова,началник на РУО-Сливен
21.05.2020 / 16:32

Уважаеми госпожи и господа,

Скъпи ученици,

 

Времето променя пътищата ни, посоката ни и нас самите, но има нещо, което нито времето, нито пространството, нито...

..................................................
24.05.2020 / 14:57

Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май, бе отбелязан в Сливен с кратка церемония. Под звуците на българския химн бе издигнат...

..................................................
24.05.2020 / 11:50

Изкуството е едно, изразните средства са различни.

Борислав Кузманов

Дигитално изкуство е общ термин, чийто широк обхват от художествени творби и практики...

 

Copyright © 2008-2020 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев