Община Сливен ще вземе участие в международното туристическо изложение "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО" 2019

Община Сливен
11.02.2019 / 16:01

Община Сливен ще участва в международното туристическо изложение "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО" 2019. Събитието ще се състои от 14 до 16 февруари 2019 г. в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР, гр. София. Това съобщи пред Sliveninfo зам.- кметът Стоян Марков.

 

"На това изложение в център "Експо" участваме за първи път от три години. Ще имаме свой щанд, на който ще представим Сливен в четири области.

 

Първата е - Сливен, вековен и красив. Градът, в който се сливат духът на миналото и настоящето. Тук ще бъдат представени всички празници и фестивали от културния календар на Сливен", каза Стоян Марков.

 

Втората част ще представя Сливен като люлка на българската индустрия и възраждане. В нея е отделено специално място за раждането на текстилната индустрия и Сливен като духовен център на българското възраждане, както и обектите от кампанията ни "Стани приятел на Сливен".

 

Третата част е свързана със Сливен като вашето място за спорт, туризъм и атракции. В нея се показват различните международни и национални състезания, турнири и маратони в града ни, които са част и от спортния календар на общината.

 

Четвъртата част представя местата за приятна почивка и добра храна. Тук могат да се намерят хотелите и ресторантите под Сините камъни.

 

"Специално място на щанда ще бъде отделено на крепостта Туида, чиито чуждестранни посетители са нараснали три пъти от нейното откриване до днес. Ръст бележат и българските туристи", каза Стоян Марков/Sliveninfo

 
 

Copyright © 2008-2019 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев