Очаквайте театралната постановка "Всяка година по същото време" на 12 февруари в зала "Сливен"

....................................
07.02.2019 / 12:27

На 12 февруари от 19.00 часа на сцената в зала "Сливен" очаквайте театралната постановка "Всяка година по същото време" с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля.

 

Автор: Бърнард Слейд , режисьор: Георги Михалков, превод: проф. Андрей Аврамов , костюмография: Петър Митев, сценография: Антония Попова, продуценти: Лилия Грънчарова и Cити Марк Арт Център

 

"Всяка година по същото време" е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест.

 

Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!

 

Майсторската игра на актьорите завладява театралната публика още в първата част на продукцията – "Догодина по същото време" - пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд.

 
 

Copyright © 2008-2019 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев