Трогателното обръщение на една майка от Сливен

Малкият Ивчо
04.12.2018 / 21:51

Казвам се Даниела Митева, майка съм на Ивелин Бонев.

 

Момчето ми е на 9 години и страда от ДЦП, спастична диплегия.

Ивко се роди преждевременно в 26г.с. и с тегло едва 800 грама, на 29 май 2009г. Три месеца беше в болница в Стара Загора. Мислехме, че най-лошото е минало, но когато детето ни беше на около годинка, осъзнахме, че изостава в развитието си.

 

Започнахме рехабилитация. Преди 3 години направихме няколко операции за отпускане на сухожилията, след които състоянието на Ивко значително се подобри.

 

Тепърва ни предстои дълъг път и имаме нужда от вашата подкрепа.

От няколко месеца Ивко започна да се оплаква, че го болят коленете и му стана трудно да ходи. Направихме няколко консултации с различни ортопедия, които ни съветват да го подложи отново на операции.

 

Свързахме се с клиника в Истанбул, която ни предлага да се направят изследвания и снимки, за да се установи какво е състоянието на детето и да се реши как да се продължи лечението.

 

Искам да благодаря на всички които подадоха ръка на нашето малко слънчице.Успяхме да съберем сумата за прегледа при ортопеда .След направения преглед и снимки той ни препоръча да направим операция.Понеже направените до сега операции са неуспешни и в следствие му отслабват мускулите и с всеки изминал ден му става все по трудно да върви.Ако не се направи операция след време няма да може да върви дори и с проходилка ще бъде зависим изцяло от друг човек.

 

Желанието на Ивко за Коледа е най-обикновено,да получи играчка. Преди няколко дни той ми сподели,че има още едно специално желание за Коледа.ДА БЪДЕ САМОСТОЯТЕЛЕН.

 

Ако може да не ходя в училище да му помагам,защото никоя друга майка не ходи.

 

Можели мамо поне за един ден да не идваш ми каза,защото искам да се науча да бъда самостоятелен!

 

Затова отново се обръщам към всички добри хора с огромна молба за помощ.Сумата която ни искат за операцията е 20840 евро.Сума която не можем да си позволим.Сума от която зависи бъдещето на моето дете.

 

Подайте ръка на Ивко, за да може да има детство и бъдеще!

 

Благодаря ви от сърце!

 

https://helpkarma.com/campaign/pomosht-za-ivko-231?fbclid=IwAR0t_tYNwGRhDOfaY45FClbnCUf6hMF4dt4fuBAILuws3HFBqUH0qMS0pHw&utm_campaign=share_campaign&utm_medium=referral&utm_source=facebook

 
 

Copyright © 2008-2019 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев