13 медала от Кохай купата и 3 медала от Европейското първенство по Шотокан Карате-До за КБИ"Грифон"

13 медала от Кохай купата и 3 медала от Европейското първенство по Шотокан Карате-До за КБИ"Грифон"
17.04.2018 / 13:21

На VIII-та Европейска кохай купа по Шотокан Карате-До на SKDUN, провела се в Полша, младите надежди на КБИ „Грифон“ завоюваха общо 13 медала – 1 златен, 9 сребърни и 3 бронзови. На почетната стълбичка се качиха Самуил Димитров – злато на Санбон Кумите и сребро на Джиу ипон Кумите, Никалас Георгиев – 3 сребърни медала - на индивидуална Ката, отборна Ката, Санбон Кумите и 1 бронзов на Джиу ипон Кумите, Станимир Миланов – 3 сребърни медала – на отборна Ката, Санбон Кумите и Джиу ипон Кумите, Димитър Грахов – сребърен на отборна ката и бронзов на индивидуална ката, Ивайло Стоянов – сребърен медал на Шобу ипон Кумите, Светлин Бакалски – бронзов медал на Санбон Кумите.

На крачка от медалите остана Леси Михайлова, която също се представи добре и съвсем малко не й достигна да пребори силната конкуренция. Треньорите Антон Въндев и Теодора Въндева изказаха задоволство от представянето на състезателите си.

 

Както вече съобщихме, на VIII-то Европейско първенство по Шотокан Карате-До на SKDUN, треньорите бяха зарадвани и от друга своя възпитаничка – Деница Кабаджова. Тя завоюва 1 сребърен медал на Джиу ипон Кумите и 2 бронзови – на Шобу ипон Кумите и на отборна Ката съвместно с представители на софийски и габровски клубове.

 
 

Copyright © 2008-2019 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев