Tурнир Болярка Тенис къп 2018 ще се проведе на 1 и 2 септември

....................................
28.08.2018 / 10:00

Oживена подготовка за тенис турнир Болярка Тенис къп 2018. На всички тенис бази в града на стоте войводи е горещо. Но причината не е времето, а наближаващият старт на 18-тото поредно издание на тенис турнира за любители Болярка Тенис къп 2018, което ще се проведе на 1-ви и 2-ри септември.

 

Трудно могат да се намерят свободни часове за ползване на корт до началото на турнира, защото сливенските участници усилено провеждат финалните си тренировки.

 

Записани са 160 участника, дълъг списък с резерви е в очакване някой да се откаже. Няма тенис клуб в страната, който да не е изпратил свой представител на турнира.

 

Както всяка година организаторът на турнира се е погрижил на тенис базите в града да бъдат дегустирани новите продукти на Перлата в короната. Записването за турнира е приключило и в момента се проверяват записаните участници, съобразно критериите в наредбата на турнира.

 

Ако сте се докоснали до магията на тениса, ако той е вашата страст заповядайте да наблюдавате мачовете от турнира. На 1-ви септември на тенис бази: ТК"Сливен-92", "АТП" /в градска градина/, и "Спорт Палас", когато ще се проведе груповата фаза на турнира, а на 2-ри септември схемата на елиминации ще е само на тенис база "Спорт Палас"./sliven-sport

Още снимки от новината

....................................

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев