50 000 евро трябват за живота на 18-годишния Сами

За спешната и много сложна операция на Сами са необходими 50 000 евро Сн.: Facebook
28.02.2018 / 12:43

18-годишният Самуил Владимиров се нуждае от животоспасяваща операция, а необходимите 50 000 евро трябва да бъдат събрани за две седмици.

Затова алармираха близки на момчето в социалната мрежа Фейсбук.

 

При рутинен профилактичен преглед на очите на Сами, офталмоложката открива високо налягане на очните дъна и го изпраща на ядрено-магнитен резонанс. След направени прегледи с ЯМР и скенер се установява, че момчето има голям тумор в мозъка и е необходима спешна (до 2 седмици) операция за отстраняването му.

 

Самуил, който е активен спортист - играе баскетбол, е навършил 18 години едва преди 15 дена.

 

За изпълнението на животоспасяващата операция, родителите на момчето се доверяват на доц. Венелин Герганов, зам.-директор на Международния неврологичен център в Хановер (INI Hanover), който в началото на февруари оперира успешно и журналистката от БНР Станислава Пирчева.

 

Доц. Герганов е уверил родителите на Самуил, че е възможно отстраняването на тумора, в случай че не се отлага интервенцията.

 

За спешната и много сложна операция на Сами са необходими 50 000 евро, които семейството му не може да осигури. Затова близките на момчето молят всички хора с добри сърца да помогнат в събирането на сумата, необходима за спасяването на Сами.

 

"Надяваме се с Ваша помощ Сами отново да спортува и да сбъдва мечтите си, а родителите му да преминат през кошмара, в който се намират и отново да се усмихнат", пише в призива на близките във Фейсбук.

 

Ако искате да помогнете:

 

IBAN: BG65CECB97901004227500

BIC: CECBBGSF Банка:

Централна кооперативна банка

Боряна Владимирова (майката на Самуил)

 

PayPal акаунт b.vladimirova@abv.bg

Boryana Vladimirova

 

Dir.bg

 
 

Copyright © 2008-2019 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев