Бляскавата комедия “Методът Грьонхолм” на сцената на НЧ" Зора" -Сливен

“Методът Грьонхолм”
13.02.2018 / 09:04

На 28 февруари на сцената на Читалище "Зора" в Сливен жителите и гостите на града ще могат да се насладят на бляскавата комедия “Методът Грьонхолм”.

Автор: Жорди Галсеран

Превод: Нева Мичева

Художник: Николай Николов

Режисьор: Пламен Панев

Участват: Асен Блатечки, Светлана Бонин, Николай Урумов, Христо Бонин

 

Постановката “Методът Грьонхолм”, която проследява как протича кастинг в огромна супер известна фирма за ръководна длъжност с фантастично възнаграждение. Подборът става чрез специално изработена процедура, наречена по името на шведски психолог “Методът Грьонхолм”.

В стерилното помещение без изход се срещат четирима кандидати за добре платена длъжност. Вместо обичайното събеседване обаче им предлагат странна игра. Невидимият шеф им поставя задачи, коя от коя по-нелепи и подозрителни, тласкайки конкурентите в битка на живот и смърт. Зловещият офис-трилър е блестящо написан и безпощадно разголва съвременните отношения между героите, обсебени от страстта към парите и високите постове.

Великолепна фабула с прецизно чувство за хумор, изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав! Почти криминалната завръзка, прави "Методът Грьонхолм", уникален пъзел от манипулации, логика и атрактивност.

Истина или манипулация?

Психо игра или по-скоро ....

 

Не пропускайте “Методът Грьонхолм” в Сливен на 28 февруари, от 19.00 часа, в Читалище "Зора".

 
 

Copyright © 2008-2018 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев