Сливенският куклен театър ще представи новото заглавие в репертоара си-"Драконът"

 Държавен куклен театър – Сливен ще представи новото заглавие в репертоара си  – ДРАКОНЪТ
09.11.2017 / 06:22

На 10 ноември 2017 г. от 19.00 ч., Държавен куклен театър – Сливен ще представи новото заглавие в репертоара си – ДРАКОНЪТ . Постановката е по текст на Евгений Шварц, режисьор е Бисерка Колевска, сценографията е на Свила Величкова, а композитор е музикант Нелко Коларов.

 

Участват актьорите: Борис Георгиев, Вангел Апостолов, Георги Янев, Делян Кьосев, Любомир Желев, Мария Джойкева, Анна-Валерия Гостанян.

 

Освободете се от Дракона, убийте страха в себе си , той е най-страшното чудовище. Винаги има шанс, просто опитайте. Не приемайте нещата. Животът е прекрасен и вие трябва да се борите за него.

В спектакъла се разказва за една измислена страна в незнайно време, в която вилнее страшен Дракон. Всяка година той взима по едно момиче. В мига на разказа тази тежка съдба очаква прекрасната Елза. За щастие от там преминава рицарят Ланселот и променя хода на събитията. Той научава покорния народ, че може да се бори за живота и щастието си, убива Дракона и спасява Елза. Научава ги да бъдат смели и да не допускат дракони да завладеят душите и телата им.

Спектакълът има съвременна ярка визия, въздействаща музика, добра актьорска игра и ппослание към вас зрителите малки и големи – не допускайте Драконът да открадне живота ви!

 

 

Възраст 10+

 

За повече информация:

 

www.puppets-sliven.eu

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев