УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП Е СВЪРЗАНО С РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА

УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП Е СВЪРЗАНО С РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА
15.03.2017 / 17:13

„Ние сме в две различни орбити, няма как да се сблъскаме и да спорим по идеи, когато от едната страна има кауза, а от другата това липсва, от едната страна има състезание за бъдещето на България, а от другата стои простащината“, това коментира водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ в Сливенски регион Таско Ерменков.

 

Ние се стремим към развитието на една културна България, бихме направили коалиция с онези политически сили, които гласоподавателят посочи с избора си и биха допринесли за една България с 8 милиона българи и нито един под прага на бедността. Ако БСП има достатъчно гласове, тя ще управлява сама, но при всички случаи управлението, което бихме искали на да направим, е свързано с развитието на държавата, каза още Ерменков. Той припомни, че така одумваното от основните им опоненти коалиционно управление дойде в момент, когато на власт имаше партия, заради която дори се палеха хора по улиците.

 

Таско Ерменков представи визията си за Сливен и областта като регион не на разруха, не на съсипана икономика и предприятия като след война, а като място с жива икономика, където работят предприятия, където младите остават, а тръгналите извън страната се завръщат, при създадени от политиците условия.

 

Но как ще се развиват Сливен и страната, зависи от поведението на хората в Сливен, заключи Ерменков. Той не приема коментарите на лидера на ГЕРБ Борисов, перифразирайки, че българинът би бил глупав, ако не гласува за ГЕРБ.

 

Поискай промяната с № 10!

 

ПРЕСЦЕНТЪР БСП – СЛИВЕН

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 
 

Copyright © 2008-2018 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев