Три нови случая на кражби- в Сливен, Котел и Новозагорско

 Три нови случая на кражби- в Сливен, Котел и Новозагорско
22.06.2015 / 15:35

Криминалисти работят по случай на кражба от апартамент в сливенския квартал “Сини камъни”. Това съобщават от ОД на МВР гр. Сливен. Сигналът е подаден от 57-годишната собственичка в 03,30 часа на 21 юни. На място е изпратен екип, който е установил, че за времето от 22,45 часа на 20 юни до 03,15 часа на 21 юни неизвестен извършител е проникнал в апартамента и е извършил кражба на парична сума около 3000 лева. Предприети са незабавни оперативно-следствени действия. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Кражба от склад на бивш военен лагер с. Баня разследват служители на РУМВР-Нова Загора. За времето 15 май-20 юни неизвестен извършител е проникнал през незаключена портална врата на базата и през недобре укрепените прозорци на склада. Откраднати са неустановено количество - външни облицовъчни керамични плочи, дървен материал /талпи/, 80 м. метална оградна мрежа около , метални колове и захранващи кабели. Стойността на отнетите вещи е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Служители на РУМВР-Котел работят по случай на кражба на пари, златни и сребърни накити от частен дом в село Тича. Съобщението е получено на 19 юни. Кражбата е извършена през нощта на 18 срещу 19 юни от имот собственост на 62-годишен мъж. Стойността на щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев