В Сливен предстои кръгла маса на тема " Заедно можем повече"

В Сливен предстои кръгла маса на тема " Заедно можем повече"
16.06.2015 / 19:57

На 18-ти юни, четвъртък, от 11.00 часа в СОУ „Йордан Йовков” в Сливен ще се проведе кръгла маса на тема „Заедно можем повече”.

Трета година училището работи по проект BG051PO001-4.1.07 „Включващо обучение”, който има за цел да осигури подкрепяща среда за равен достъп до образование и за осъществяване на приобщаваща образователна среда, съобразена с индивидуалните потребности на всеки ученик.

Ето, какво споделя Диана Кънева- директор на СОУ „Йордан Йовков”- Сливен:

 

„В края на работата по проекта ние инициирахме провеждане на кръгла маса на тема „Заедно можем повече” – споделяне на добри педагогически практики по проект „Включващо обучение”.

За наша голяма радост колеги от 8 училища от страната /28 СОУ „Алеко Константинов” гр.София, СОУ „Христо Ботев” гр.Карнобат, ОУ „Димитър Благоев” гр.Велико Търново, СОУ „Цанко Церковски” гр.Полски Тръмбеш, СОУ „Васил Левски” гр.Кула, СОУ „Иван Вазов” гр.Нова Загора, ОУ „Христо Смирненски” с.Тулово и ОУ „Проф. Марин Дринов” гр.Панагюрище/ приеха поканата ни заедно да обсъдим проблемите на бъдещите приоритети в процеса на приемственост и развитие за постигане на образователна среда за активно социално приобщаване на всички български деца.

Очакваме, че повече хора ще се ангажират с нелеката задача да се търсят пътищата за развитието на българското образование и ще популяризираме добрите педагогически практики. Ще покажем, че наистина заедно можем повече!”

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев