Тази седмица ще се работи по шест нови участъка по водния цикъл

Център-Изток-1
24.02.2015 / 18:31

Тази седмица ще се работи по шест нови участъка по "Интегриран проект за воден цикъл на град Сливен" като в центъра строително-монтажни работи ще се извършат по ул. „Михаил Колони”, в участъка между ул. „Граф Игнатиев” и ул. „Добри Чинтулов”, както и по тупика на ул. „Райна Княгиня” до бл. 87.

В кв. „Комлука” ще се работи по ул. „Сан Стефано” от № 37 до ул. „Рила” и по ул. „Княз Александър Батенберг”, а в кв.”Клуцохор” ще се работи по ул. „Патриарх Евтимий”, в участъка между ул. „Васил Петлешков” до ул. „Трапезица” и по бул. „6-ти септември” от №23 до ул. „Таньо войвода”.

Водоподаването на части от града днес ще бъде прекъснато поради строителни дейности. „Те се извършват във връзка с подмяната на гл. клон I, който водоснабдява високата зона на град Сливен”, съобщи заместник-кметът Румен Стоилов. „Главният клон е с изтекъл експлоатационен срок и затова има аварии. Ако той не се смени, авариите ще продължат, а възстановяването им ще е още по-тежко”, каза още Стоилов и от името на общинска администрация Сливен се извини на гражданите за причиненото неудобство.

Община Сливен предоставя схеми, от които всеки гражданин може да се информира за напредъка на отделните етапи на проекта. В оранжево са участъците, на които в момента се извършват строително- монтажни работи. В зелено са завършените участъци – готови за асфалтиране. В червено са новите участъци.

Още снимки от новината

Клуцохор
Комлука

 

Община Сливен
 
 

Copyright © 2008-2018 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев